'ČUVAŠ SE': Nina Badrić objavila fotku s plaže pa uputila pratiteljici odgovor koji bismo svi trebali poslušati

Nina Badrić pokazala kako izgledaju njena ljeta na moru.

Instagram

Pjevačica Nina Badrić već godinama ljeto provodi u svom drugom domu u Jelsi na otoku Hvaru odakle se često javlja svojim brojnim fanovima i pratiteljima na Instagramu.

Nedavno se tako javila s kupanja u skrivenoj uvali na otoku odakle je objavila fotografiju od koje je njenim pratiteljima zastao dah.

Instagram 

'Krasna si, ljepotice. Divota', pisali su joj pratitelji na Instagramu.

Sad je pak pokazala kako uživa u mirnim jutrima na plaži. Pozirala je sjedeći na stolici u opuštenom, ali glamuroznom izdanju. Nosila je crni jednodijelni kupaći kostim te se zaogrnula bijelom dugom košuljom, a na stolu pokraj nje je stajao slamnati šešir kojim je Nina upotpunila svoj ljetni look.

'Dok se ovako započinje dan dobro je sve', napisala je kratko.

U komentarima je jedna pratiteljica primijetila da Nina dobro pazi na izlaganje suncu što joj je pjevačica potvrdila u odgovoru.

'Vječito na moru, a vječito bijeli ten. Čuvaš se', glasio je komentar.

'Nego što! Nikad na sunce prije 17 sati', odgovorila je Nina.

Inače, Nina na svojim objavama uvijek dobiva puno komplimenata i komentara na račun svog odličnog izgleda.

U ranijem je videu pokazala i što jede tijekom ljeta pa smo tako vidjeli kadrove hrane koja joj zasigurno pomaže u održavanju linije.

Naime, Ninina ljetna prehrana sastoji se od rajčice, krumpira, ribe, maslinovog ulja, škampi i puno raznolikog povrća.

Osim toga, jedno od Nininih omiljenih jela kojima se uvijek rado vraća su mahune. Nerijetko ih jede kao salatu u kombinaciji s krumpirom, a kao glavno jelo uz njih, najviše voli jesti ribu.

Podsjetimo, Nina duguje svoj mladolik izgled i vitkiju figuru velikoj promjeni na koju je inspirirao Novak Đoković. Naime, ona je prije više od dvije godine izbacila iz prehrane namirnice životinjskog porijekla, a ponekad pojede malo ribe i ističe da se nikada nije bolje osjećala.

Instagram 

'Od kada se ovako hranim, moje tijelo je u balansu, koža i kosa su sjajni, a snage i energije imam milijun puta više u odnosu na sve prijašnje godine kada nisam razmišljala toliko koje namirnice unosim u sebe. Pratila sam dugo način prehrane Novaka Đokovića i mnogih meni bliskih ljudi koji se tako hrane godinama i zaista sve ima smisla.

Moja snaga se ustostručila. I duh i tijelo. Osjećam se odlično, poletno, bistro, snažno i svakome preporučujem da zdravom prehranom diže svoj imunitet, a samim time kilogrami se tope. Ova promjena je način života, a ne jednokratna dijeta, a benefiti ovakve ishrane su zaista nesagledivi za naše zdravlje i život', poručila je Nina uz jednu objavu na Instagramu.

Više Nininih fotografija pogledajte u galeriji: