'AKO NAM FALI NEKO MIKROBILJE NA KAJGANI...': Zaposlenici u restoranu Luke Nižetića progovorili o tome kakav je šef

Luka Nižetić je prije deset godina otvorio restoran u Komiži, a prije tri pizzeriju.

Story

Luka Nižetić ovo je ljeto tradicionalno proveo na Visu, gdje ima restoran i pizzeriju.

' Pa ja ti se budim dosta rano, zapravo sam dida, ja idem leći u tipa 22 sata. Budim se oko 6:30, onda je prvo joga, pozdravi suncu, pozdravim sunce i onda dalje u dan', ispričao je za In Magazin.

Prije deset godina otvorio je restoran u Komiži, a prije tri pizzeriju. Ljubav prema kuhanju naslijedio je od majke, a otkrio je da je zadovoljan ovogodišnjom sezonom.

'Možda smo očekivali nešto kao puno više s obzirom na prošlu sezonu, ali ovo je sasvim dovoljno i onaj tko se buni nije normalan', rekao je.

Otkrio je i kakav je šef.

'Prvo, ja nisam šef, ja ne znam šefovat i kad hoću biti šef ispadnem smišan. Naprosto mi ne ide. Ne znam povisit ton, naprosto nisam šef. Meni ti je nit vodilja u životu da lijepa riječ rješava sve', dodao je.

Njegove riječi potvrdili su i zaposlenici.

'Ako nam fali neko mikrobilje na kajgani, onda on tu napravi problem pa nas vrati, ali to je maksimum njegove ljutine koju sam ja uspio doživjeti', ispričao je konobar Amir.

Luka je i veliki ljubitelj putovanja, a fotografije možete pogledati u galeriji: