HARRYJA ĆE ZBOG OVOGA OBITELJ ZAMRZITI JOŠ I VIŠE: Izašao novi dokumentarac, princ olajavao bližnje, ovo im spočitava

Odbjegli princ je u više navrata olajavao svoje najbliže i branio suprugu Meghan, koja je tvrdila da su je maltretirali na dvoru.

Profimedia

U prosincu prošle godine je izašao je dokumentarac 'Harry & Meghan' za koji su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, Harry (38) i Meghan Markle (42), dobili 100 milijuna dolara. Time su još više narušili ionako loše odnose s članovima britanske kraljevske obitelji, a iznijeli su i mnogo optužbi od kojih se dvor uporno ograđivao.

Profimedia 

Sada je Netflix platio 80 milijuna dolara za novi dokumentarac 'Heart of Invictus' u kojem je princ otkrio koliko mu je teško bili odrastati bez podrške roditelja. Harry je obitelj optužio za to da su ga zanemarili nakon što se vratio iz Afganistana. U vojnoj misiji bio je 2008. godine, a nitko od članova obitelji nije mu pomogao s njegovim problemima. Princ se nije znao nositi s traumama koje je doživio. 

Anwar Hussein/Sipa Press/Profimedia 

'Nažalost, kao i mnogi od nas, prvi put kada pomislite o odlasku na terapiju jest u trenucima u kojima ležite na podu u fetalnom položaju, želeći da ste se ranije pozabavili svojim problemima. I to je nešto što sam želio promijeniti', rekao je Harry.

cbs screenshot 

Dokumentarac je od danas dostupan na popularnoj streaming platformi, ali zasad samo u Americi. Ima pet epizoda, a Harry je za sebe rekao da je otac dvoje djece, vlasnik psa, suprug i pokrovitelj Invictus Games Foundationa, zaklade koja pomaže ratnim veteranima u psihološkom oporavku. Nije zaboravio ni to koliko mu je teško bilo kada je s 12 godina izgubio majku, princezu Dianu. 

Profimedia 

'Ni tada nisam imao podršku. Niti obitelji, niti stručnjaka koji bi me mogao savjetovati i razjasniti mi što se sa mnom događa', govorio je Harry. Princ i njegova supruga, nekadašnja glumica, nadaju se kako će ovaj dokumenatrac postići veliki uspjeh u svijetu. Početkom ljeta dobili su odbijenicu od Spotifyja, otkazan im je podcast pa u ovaj novi dokumentarac polažu velike nade.  

Profimedia 

Harry se oko 7. rujna treba pojaviti u Engleskoj, gdje dolazi prisustvovati humanitarnnoj ceremoi. Bit će u rodnoj državi samo dan prije prve obljetnice smrti kraljice Elizabete II., njegove bake. U to vrijeme će u zemlji biti i njegov otac i brat. Ipak, bez obzira na tu činjenicu, nema naznaka da će se sastati i porazgovarati. Odnos princa Harryja te kralja Charlesa (74) i princa Williama (41) i dalje je na klimavim nogama, a trenutak pomirenja nije ni na vidiku, ispričao je izvor blizak kraljevskoj obitelji.

Tolga AKMEN / AFP / Profimedia 

Podsjećamo, Harry je nedavno ostao bez titule Njegovog Kraljevskog Visočanstva na službenim stranicama britanske kraljevske obitelji. Posljednji put kad je Harry bio u prisustvu oca i brata bio je na očevoj krunidbi 6. svibnja ove godine. Braća su bila skupa i uoči kraljičina sprovoda prošle godine, kada su im se pridružile i njihove supruge Kate Middleton (41) i Meghan Markle.