FABIJAN PAVAO MEDVEŠEK PROGOVORIO O OČINSTVU, A JAKO NAS JE IZNENADIO NJEGOV NAČIN PREHRANE: 'Znam da zvuči nemoguće...'

Simpatični glumac otkrio nam je brojne zanimljive detalje iz života.

Goran Čižmešija

Uoči početka emitiranja omiljene dramske serije 'Kumovi' koja s novom sezonom kreće 4. rujna na Novoj TV, na setu su se okupili glumci s kreativnim timom kako bi najavili skori start nove sezone. Među njima je bio i glumac Fabijan Pavao Medvešek, kojeg publika Nove TV također prati i u ulozi žirija popularnog Supertalenta, a s kojim smo razgovarali o novoj ulozi, očinstvu, supruzi, no najviše smo se zadržali kod treninga i prehrane.

'Veseli me što sam dio jednog jako velikog projekta i stvarno su me prihvatili ljudi kao da sam tu od prvog dana, iako sam pridošlica. Baš smo svi kao jedna velika obitelj i veselim se svakom danu snimanja', kazao nam je Fabijan Pavao.

promo 

Osim glumačkim umijećem, 30-godišnji glumac pozornost plijeni i svojim atraktivnim fizičkim izgledom kojeg održava jakim treningom.

'Ja treniram zapravo cijeli život i dugo sam tražio način da bude održivo sa svim ovim stvarima koje radim. Kao prvo, jako volim jesti i to utječe dosta na moju fizionomiju. Tražio sam trening koji bi bio dovoljno kratak i da ga mogu dovoljno često raditi, tako da se moj trening 99% bazira na samo dvije vježbe, a to su zgibovi i dipsevi i tako već posljednje dvije godine. Koliko god zvučalo suludo, te dvije vježbe su dovoljno teške da bi mi održale formu i sve ono što sam radio kao mali. Uglavnom treniram u parkovima, u teretanu odem jedino ako je kiša ili ružno vrijeme. Jako je oslobađajuć takav trening, a traje svega 20 do 30 minuta i u tom vremenu odradim aposlutno sve.

PR 

A što se tiče prehrane, tema je to o kojoj je Fabijan posebno strastven. Moramo priznati da nas je njegov prehrambeni režim malčice iznenadio.

'Uh, otkad sam bio mali, obožavao sam hranu i tako do do danas. Sve što slavim, obilježavam s hranom, sve se nekako vrti oko hrane. Najbolji poklon kojeg mi možeš dati je hrana. Ali ipak, moram paziti jer bitno je kako izgledaš u ovom poslu, mislim tvoj izgled te na neki način određuje i diktira ti kakve ćeš uloge raditi. Tako da ja se trudim svojim vježbanjem i prehranom održati izgled pomoću kojeg mogu igrati nekoliko tipova muškarca. Iako mi to nikad nitko nije rekao, vjerujem da sam zbog svog izgleda možda ostao i zakinut za neku ulogu', započeo je Fabijan i nastavio:

PR 

'S obzirom na to da ja mogu jesti dva sata, morao sam naći način da smanjim ili unos količine hrane ili broj obroka. Probao sam onaj fasting gdje jedeš osam sati, a 16 ne. I onda sam smanjio na pet, četiri, pa na tri sata i sada sam došao do toga da jedem samo jedan obrok dnevno. Znam da zvuči čudno i nemoguće, ali nevjerojatno je koliko se naše tijelo brzo privikne. Budem gladan jedino ovako kad se dižem na snimanja u 6h ujutro, više od umora. Jedem obično oko 15h poslijepodne i tada sjednem jedno 40 minuta i zapravo pojedem dva neka normalna obroka, dvije porcije recimo, dakle sve je duplo', dovršio je Fabijan.

Glumac je sredinom prošle godine uplovio u bračnu luku sa suprugom Karlom Abramović, a početkom ove godine postali su i roditelji preslatkog dječaka.

Instagram 

'Moram reći da je supruga ta koja čini naše dijete toliko sretnim, dragim i sve ono što on jest. Trudim se koliko god mogu, ali evo zbog posla i svega ne mogu biti toliko s njim koliko bi htio. Supruga je od prvog dana toliko bila spremna za to, a iako je postala majka preko noći, čini se kao da to radi cijeli život. Svakim dan se divim tome i kada bi mogao biti barem upola dobar kao ona, mislim da bi bio vrhunski otac. Vjerujem da djetetu neće ništa nedostajati uz njegovu mamu, a ja samo mogu dodati ruku da to bude baš kako treba', zaključio je glumac.