BILI SU JEDAN OD NAJČVRŠĆIH PAROVA HOLLYWOODA: Glumica i pjevač se razvode, njen odnos s djecom šokirao fanove

U posljednjih šest mjeseci par se sve češće svađao, a Joe je kontaktirao s čak dva odvjetnika po pitanju rastave.

Profimedia

Glazbenik Joe Jonas (34) ulovljen je prije nekoliko tjedana kako ulicama New Yorka hoda bez prstena. Odmah su krenula nagađanja kako nešto u njihovu braku ne štima. Ta je informacija došla i do pjevača pa je brže-bolje stavio prsten. Ipak, izgleda da su bili u pravu oni koji su rekli kako im je brak u krizi. Kako navodi TMZ, glumica Sophie Turner (27) i Joe su pred rastavom. 

Profimedia 

Izvor blizak paru ispričao je spomenutom stranom mediju kako je Joe već kontaktirao barem dva odvjetnika iz Los Angelesa i ubrzo će potpisati papire za razvod braka. Navodno imaju ozbiljnih problema posljednjih šest mjeseci. U zadnja tri mjeseca, Joe se brinuo o djeci gotovo cijelo vrijeme, čak i dok je njegov bend imao turneju. 

Profimedia 

Joe i Sophie prvi put su viđeni skupa 2016., a zaručili su se godinu dana kasnije. Cijela obitelj skupila se 2019. kada su se vjenčali, a već 2020. dočekali su prvo dijete, kćer Willu. Prošle godine stigla je i druga djevojčica, čije ime nisu otkrili javnosti. Slovili su za jedan od najstabilinijih parova u Hollywoodu.

Profimedia  Sophie Turner i Joe Jonas

Svašta se izdogađalo u njihovim životima u posljednje četiri godine. Profesionalno, i Joe i Sophie su bili zauzeti. Joe je išao na turneje s braćom, a ima dogovorene gaže i za ovu zimu. Sophie je glumila u filmovima i serijama, ali nije ni blizu aktivna kao što je bila za vrijeme snimanja 'Igre prijestolja'. 

Sophie i Joe prije su znali prošetati zajedno. Kako je to izgledalo, pogledajte u galeriji: 

Profimedia Sophie Turner i Joe Jonas čekaju drugo dijete