'U SRETNOJ SAM VEZI': Mlada pjevačica progovorila o ljubavi, a otkrila nam je i zašto je nestala s glazbene scene

S obzirom na to da se posljednjih nekoliko godina ciljano povukla s estrade, pitali smo ju koji se razlog krije iza toga.

Goran Čižmešija

Na Storyjevom eventu 'Story Chef's Secret Dinner', susreli smo mladu pjevačicu Antonelu Doko, koja je zabavljala okupljene goste. Otkrila nam je neke novosti iz privatnog i poslovnog života.

'Snimila sam novu pjesmu, a sada smo u fazi i izrade popratnog video spota. Ne smijem još otkriti naziv pjesme, ali izlazi najkasnije 1. listopada. Pjesma će biti u mom stilu, ali ima i nekih promjena, tako da bit će zanimljivo', ističe Antonela.

Goran Čižmešija 

S obzirom na to da se posljednjih nekoliko godina Antonela ciljano povukla s estrade, pitali smo ju koji se razlog krije iza toga.

'Nekako se prirodno dogodilo. Prvo je korona došla, a onda fakultet i imala sam baš dosta obaveza, baš ono vojnički režim. Svaki dan sam svirala klavir nekoliko sati i baš sam bila rastrgana, tako da ta distanca od glazbe se najviše dogodila zbog fakulteta. Ali evo sad se polagano vraćam i veselim se', kazala nam je pjevačica.

Story 

No žrtva i trud su se isplatili jer Antonela upravo završava petu godinu klavira na Muzičkoj akademiji i ostao joj je još jedino diplomski ispit. Nakon toga, plan je vratiti se glazbi i aktivno stvarati nove pjesme. Što se tiče privatnog života, Antonela nam je kratko prokomentirala:

'Sretno sam zaljubljena i u sretnoj sam vezi. On i je i nije u istoj branši kao i ja, ali ne smijem vam ništa više reći. Uglavnom sretna sam', kazala je kratko Antonela.