'U NOVU SEZONU...': Maja Šuput pokazala što Bloom radi nakon vrtića, mama i tata na ovome ne mogu štedjeti

S njim je svaki novi dan - nova avantura.

Instagram

Bloom Tatarinov,sin Maje Šuput i Nenada Tatarinova, ovog je tjedna po prvi put krenuo u vrtić. Tako je ponosna mama Maja pokazala kako je izgledala vožnja do tamo, a moglo se čuti da se u automobilu vrte dječje pjesmice.

'Bloomi, znaš kud ideš sada?', pitala ga je pjevačica, a sa strane su čuo ponosni tata Nenad: 'U vrtiiiiić.' Dok ga je vodio niz stepenice, moglo se čuti kako Nenad priprema malenog za ulazak pa mu je ponavljao imena teta koje će ga dočekati.

Instagram 

'Kako se žuriš ti u vrtić', pitala je Maja dječaka koji je brzi silazio niz stepenice. Sudeći po snimkama, Bloomu prvi dan vrtića uopće nije teško pao pa se sam uspeo stepenicama da upozna drugu djecu.

Maja je sada podijelila nove fotografije malenog dječaka na kojima ga vidimo kako nakon vrtića uživa u vožnji svog autića. 'U novu sezonu punim gasom', napisala je pjevačica u opisu fotografije.

Bloom je bio odjeven u svijetlo plavu košulju, a kosa mu je bila svezana u repić. Prilikom vožnje, uživao je u sladoledu koji mu je najdraži slatkiš jer na većini Majinih objava, viđamo ga upravo s ovom poslasticom.

Maleni je pravi ljubitelj automobila, a njegova mama objavila je niz fotki na kojima je uvijek s drugim autićem. Sad već ima zavidan vozni park, u kojem ima i minijaturnih mercedesa i motora.

Sljedeća fotogalerija podsjetit će vas kako je Bloom izgledao kad se tek rodio: