'PRAVI VRTIĆKI GURMAN': Evo kako izgledaju prvi Blomovi dani u vrtiću, jedna stvar mamu Maju posebno je oduševila

Iako je Maja ispočetka bila zabrinuta, čini se kako se Bloom u vrtiću snašao kao riba u vodi.

Instagram

Nedavno je bio veliki dan za djecu koja su kretala u škole i vrtiće, a to je sada dočekalo i najpoznatiju bebu u Hrvata. Riječ je, naravno, o Bloomu Tatarinovu koji je po prvi put krenuo u vrtić. Tako je pjevačica Maja Šuput pokazala kako je izgledala vožnja do tamo, a moglo se čuti da se u automobilu vrte dječje pjesmice.

Iako je Maja ispočetka bila zabrinuta, čini se kako se Bloom u vrtiću snašao kao riba u vodi. Naime, Maja je podijelila novu fotografiju preslatkog dječaka i napisala: 'Kad pitam jel jeo?'.

Instagram 

Na fotografiji vidimo dječaka kako uživa u obroku, a Maja je zaključila kako je Bloom pravi 'vrtićki gurman'.

Podsjetimo, Maja je nedavno objavila video u kojem Bloom pleše okružen grupom djevojaka odjevenim u zelene haljinice koje su mu pjevale popularnu dječju pjesmicu 'Baby Shark'. 'San svakog frajera - biti pozvan na djevojačku. Bloom živi život iz snova', napisala je Maja uz simpatičan video.

'Doktorirat će žensku psihologiju', 'Bloom će jednog dana biti profesionalni šarmer', 'Preslatak. Čovječe, pa on pleše točno po ritmu, nevjerojatno', glasili su samo neki od komentara Majinih obožavatelja.

Više Bloomovih fotografija pogledajte u galeriji: