SILOVALI SU JE PRED VEZANIM SUPRUGOM: Nakon 21 godine braka doznala je da joj je muž homoseksualac, imala je i rak

Glumica je ostala u dobrim odnosima s bivšima, a od traume koju su proživjeli zajedno godinama se oporavljala.

Profimedia

Dva puta je bila nominirana za nagradu Emmy i za Zlatni globus za ulogu Fran Fine u seriji 'Dadilja', koja ju je lansirala u jednu od najprepoznatljivijih glumica. S upečatljivim nazalnim glasom Fran Drescher oduševljevala je generacije, a danas slavi 66. rođendan.

Instagram 

Karijeru je započela kao misica koja je predstavljala državu New York, a vrlo je rano upoznala i muškarca za kojeg se udala 1978. Bila je riječ o Peteru Jacobsonu, od kojeg se razvela nakon 21 godine braka jer joj je 1999. priznao da je homoseksualac. Iako je ljubav pukla, oni su uvijek ostali u prijateljskim odnosima i dugo su poslovno surađivali. U jednom intervjuu je Fran otkrila kako joj je bilo u braku s njim. 

Profimedia 

'Naša ljubav je jedinstvena, rijetka i beskrajna. Osim kada je iritantan', istaknula je. Nakon vijesti da joj je suprug homoseksualac, bila mu je velika podrška. Aktivno se uključila u grupe za promicanje prava LGBTQ zajednice. S Peterom je imala posebnu vezu, a nikad ne može zaboraviti traumatično iskustvo koje su doživjeli u braku. 

Instagram 

Sedam godina su već bili u braku kada su u njihov dom u Los Angelesu 1985. provalila dvojica pljačkaša. Silovali su Fran i njezinu prijateljicu i držali im pištolj prislonjen na glavu. Petera su vezali i natjerali da sve gleda, a glumica se od užasa oporavljala godinama. Još duže joj je trebalo da o tome progovori. Fran je kasnije otkrila da joj je 2000. dijagnosticiran rak grlića maternice, zbog čega je prošla tešku operaciju. Nikada nije imala djecu. 

Instagram 

Fran se nakon Petera udala za Shivu Ayyaduraija (59) u rujnu 2014., ali su prekinuli 2016. godine, a u siječnu 2020. otkrila je da ima 'prijatelja s povlasticama'. 

'Imam bivšeg muža homoseksualca kojeg volim i on ispunjava mnoge moje potrebe. Imam prijatelja s povlasticama. Sastajemo se dvaput mjesečno, što je i više nego dovoljno', izjavila je Drescher.

Profimedia 

Prepoznatljive velike punđe i crnih lokni se riješila, ali ne i vrckave osobnosti. Ipak, mnogi su primijetili kako Fran nisu strani estetski zahvati. Na društvenim mrežama je vrlo aktivna, ondje je prati više od 1,1 milijuna ljudi i često se uključuje u razne akcije. 

Kako se glumica mijenjala pogledajte u galeriji: 

Instagram, Profimedia Fran Drescher je proživjela silovanje i rak grlića maternice