'ONA NJU ZBILJA MRZI': Svijet ostao u šoku, video otkriva što je Anna Wintour napravila Kim Kardashian na reviji

Kardashianka, odjevena u ružičastu svilenu haljinu, čak je izgovorila nešto što sliči na 'Osjećam se tako loše' dok je razgovarala s umirovljenim sportašem Davidom Beckhamom.

I-Images / Zuma Press / Profimedia

Fanovi su uvjereni da je Anna Wintour otpilila Kim Kardashian jer se premjestila nakon što je najpoznatija starleta sjela pored nje na reviji Victorije Beckham. Međutim, čini se da su u krivu, jer je Page Six objavio da je Wintou sjedila pored Kardashian tijekom revije. Čak su u jednom trenutku snimljenje kako razgovaraju. No vratimo se na početak.

Instagram 

Internetom kruži snimka na kojoj Kardashianka sjeda pored glavne urednice Voguea. Wintour je sjedila prekriženih ruku i naizgled ignorirala Kardashian, okrenuvši se da pogleda u drugom smjeru prema Davidu Beckhamu, koji je sjedio s druge strane modne guruice.

Obožavatelji zaključili da se nakon toga Wintour ustala i odmaknula se od Kardashian jer se na jednom isječku vidi kako Kim sjedi sama pored Beckhama, dok Wintour nema na vidiku.

Kardashianka, odjevena u ružičastu svilenu haljinu, čak je izgovorila nešto što sliči na 'Osjećam se tako loše' dok je razgovarala s umirovljenim sportašem, iako nije bilo zvuka koji bi potvrdio što je točno rečeno.

'Anna se preselila?', 'Oh, Anna je bijesna', 'Kimberly bi trebala popraviti odnos s Annom' i 'Anna je zbilja mrzi', samo su neki od brojnih komentara.

S Kim su na reviju došli majka Kris Jenner i Corey Gamble. Reviju j pratio i Victorijin suprug David s njihovo troje djece - Harper (12), Cruzom (18) i Brooklynom (24) koji je došao sa suprugom Nicolom Peltz.

SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Reviju su gledale i Pamela Anderson, Olivia Palermo, Eva Longoria, Lisa Rinna i Jenna Lyons.

U rujnu prošle godine Wintour je otpilila Kardashian na Fendijevoj reviji na Tjednu mode u New Yorku. Na snimci koja je tada kružila vidjelo se kako Wintour srdačno razgovara sa Sarah Jessicom Parker, a kad ju je Kardashian pokušala pozdraviti, ignorirala ju je.

Wintour je zabranila Kardashian da prisustvuje Met Gali 2012., a jedan insajder je tada tvrdio: 'Anna mrzi Kim'. Međutim zvijezda 'Kardashianki' od tada je posjećivala brojne Met Gale, a tri puta je bila i na naslovnici američkog Voguea.