'ONA JE MOJ MALI BORAC': Manje od godinu dana nakon vjenčanja doživjeli su grozotu, suprug joj sad uputio divne riječi

Dvojac se vjenčao prošle godine na otoku Vrniku. Mladenka Ecija nije skrivala sreću što se udaje za svog najboljeg prijatelja, menadžera i bubnjara benda Pravila igre.

Instagram

'Najbolja ženica na cijelome svijetu danas slavi svoj ročkas', rekao je glazbenik Goran Belošević (38), koji se prošle godine vjenčao za radijsku voditeljicu Eciju Ivušić (37). Ecija je trudna i čekaju prvo dijete, a tu vijest je s pratiteljima podijelila u srpnju. Nekoliko dana kasnije ispričala je kako je njezina trudnoća započela kao blizanačka, ali se jedan blizanac prestao razvijati u osmom tjednu. 

Ecija Ivušić i Goran Belošević

'Moj mali borac i uskoro najbolja mama na svijetu. Volim te i jedva čekam svaki sljedeći dan s tobom', riječi su koje je Goran posvetio svojoj supruzi. U komentarima mu se javila i njegova punica, Ecijina majka (70). 

'Dragi zete, sve si tako lijepo i iskreno rekao o Eciji, najjačoj i najkarizmatičnijoj ženi koju poznajem i divim joj se cijeli život od kad se rodila. Sretan ti rodendan Ecija, moja lipa kćeri i sretno i dalje sa svim izazovima koji su pred tobom. Ne sumnjam da ćeš ih sve svladati snagom, borbenošću i ljubavi koju imaš u sebi od rođenja', napisala je. 

Instagram 

Početkom rujna budući roditelji otkrili su spol beba koja im stiže. 

'Mi već neko vrijeme znamo, vrijeme je da i vi saznate. Neka tata uvijek uskoči ako mama zaglibi kao na videu, i obrnuto. Ne brini, bit ćeš naša kap vode na dlanu dok god smo živi. Jedva te čekamo anđele naš', poručila je uz snimku kojom je otkrila da njoj i suprugu Goranu Beloševiću stiže sin.

Kako je Goran ispucao plave konfete, a Ecija Ružičaste, misterij je riješio njihov ljubimac Rio koji nosio plave balone.

'Sretni i zahvalni. Hvala ti, živote, i hvala mali anđele što si nas izabrao za roditelje', napisala je Ecija uz album fotografija na kojima su sretni supružnici pozirali na livadi kraj jezera te je time u srpnju otkrila trudnoću.

Više o Eciji i Goranu pogledajte u galeriji: