BIVŠA TENISAČICA NE MOŽE SKRITI SREĆU: Uoči prve godišnjice braka Iva Majoli i suprug imaju razloga za slavlje

Zaljubljena Iva Majoli na društvenim mrežama nerijetko objavljuje fotografije sa samozatajnim suprugom.

Instagram

Najuspješnija hrvatska tenisačica Iva Majoli (46) ne propušta niti jednu priliku da na društvenim mrežama podijeli sreću sa Robertom Calegarijem, a ovoga puta povod za objavu je bio upravo suprugov rođendan.

‘Sretan rođendan, ljubavi moja!', napisala je Iva, a uz zajedničku fotografiju dodala je i romantičnu pjesmu ‘I Love You Always Forever’.

Instagram 

Četrnaest godina starijeg supruga Iva je upoznala Italiji, a ranije je izjavila da ju je talijanski poduzetnik osvojio jednostavnošću i pažnjom. Sudbonosno ‘da’ izrekli su prošle godine u Milanu, gdje se zbog ljubavi i preselila zajedno s kćerkom Mijom (17) koju je dobila u braku s poduzetnikom Stipom Marićem.

Marko Prpić/PIXSELL 

O Ivinom prethodnom braku puno se pisalo kroz godine - od skupocjenog vjenčanja u zagrebačkoj crkvi Sv.Marka, pa do turbulentnog razvoda šest godina kasnije. Javnosti je dobro poznat incident na Braču, kada je bijesni Marić bacio prsten u more i kasnije angažirao ronioce da ga pronađu. Govorilo se i o navodnom međusobnom pljuvanju i psovkama, sve do 2012. kada su se i službeno rastali. Ipak, Iva nikada nije krila da je kći Mia u dobrim odnosima s ocem.

'Iako on živi u inozemstvu, vide se koliko god je to moguće. Imaju dobar ­odnos', izjavila je u jednom od ranijih intervjua.