SUSJEDI OTKRILI KAKVI SU ALEKSANDRA PRIJOVIĆ I FILIP ŽIVOJINOVIĆ: 'Stalno ju viđamo s koferima...'

Prijović živi u beogradskom naselju Bežanijska kosa sa suprugom Filipom Živojinovićem, posinkom Lepe Brene, te njihovim četverogodišnjim sinom Aleksandrom.

Antonio Ahel/Pixsell

Dok Aleksandra Prijović puni četvrtu zagrebačku Arenu, svi žele doznati što više detalja o njenom životu. Tako se već zna da je odrasla u Hrvatskoj, da je tu doživjela zlostavljanje, a sad se saznaje što o pjevačici o kojoj danas priča cijela Hrvatska misle njeni susjedi.

Nemanja Nikolić/Kurir 

'Vjerujte ja njih dvoje viđam u večernjoj šetnji u trenirkama i tenisicama. Kao svaki drugi par. Mališa im je krenuo u vrtić i uvijek ga vodi on ili ona. Ne vidim da to radi dadilja, iako je imaju u trenucima kada pjevačica nastupa. Djeluju kao jedna skladna obitelj', rekla je njihova susjeda Rada za Kurir.

Dodala je da u početku nije znala tko su popularna pjevačica i njen muž, a onda su joj unuke ispričale više o njima.

'Često su im u gostima njegova braća, Filipova mama i Aleksandrina mama. Viđali smo i Brenu i Bobu nekoliko puta', rekla je.

Druga susjeda oduševljena je skladnim parom.

Instagam 

'Od početka se znalo da su skladan par, ona je skromno koračala na estradi. Pratim njen rad od početka i na koncertima je bilo vrlo emotivno. Stalno ju viđamo s koferima. Teško joj pada odvajanje od sina pa onda nekada i tako umorna izađe da se igraju', rekla je susjeda Maja.

Susjedi Aleksandri čak prilaze sa željom da ona i Filip imaju još djece.

'Nedavno sam joj rekla kad sam je vidjela u parku da je vrijeme za drugo dijete, mada nije moje da se miješam. Ljubazno mi je odgovorila 'dat će Bog'', ispričala je susjeda.