NASTUP ZBOG KOJEG SU SVI U SUPERTALENTU ZAPLAKALI: Nedodirljiva Martina Tomčić nije mogla prestati plakati

Davor Bilman je pozvao đake iz svoje bivše škole na audiciju: 'Bolju točku nisi mogao izabrati', rekla mu je Maja Šuput.

Press

Nakon što je Maja Šuput svojim posjetom iznenadila glazbenu školu Jan Vlašimsky pozvavši njezine članove da se pridruže audicijama Supertalenta, u ovotjednoj epizodi svoj će poziv nekome osobno uputiti Davor Bilman. On je talentirane pojedince odlučio potražiti u Novskoj – gradu u kojem je odrastao – i to u svojoj bivšoj osnovnoj školi.

'Znaš li prije koliko sam godina bio ovdje? Nešto više od 40', rekao je ravnateljici koja ga je dočekala pred školskim ulazom, a zatim je svojim posjetom iznenadio đake koji su imali neprocjenjive reakcije.

Press 

'Kada je Davor došao, oni su zapravo zanijemili. Kasnije smo to sve morali probaviti i o tome svemu porazgovarati', otkrila je jedna od učiteljica.

Nakon druženja s učenicima njegove bivše škole, Davor je zavirio u stari školski dnevnik i prisjetio se svojih ocjena.

'Pogledaj sve ove petice, uopće nisi bio zanimljiv u osnovnoj školi!', rekla je ravnateljica, pokazavši na sve upisane petice.

Osim nanizanih odličnih ocjena, u dnevniku su pronašli i zapise njegove bivše učiteljice koja je još tada napisala da Davor 'lako i jednostavno izražava svoje misli i izvodi pravilne zaključke'.

'Evo, ako netko kaže da u Supertalentu ne razumije moje komentare, slušajte profesore. Eto ti Martina!', našalio se Davor.

Đaci su oduševljeno prihvatili poziv na audiciju, a na pozornici su izveli nastup zbog kojega su apsolutno svi u studiju zaplakali, od voditelja i članova žirija do publike.

Press Žiri Supertalenta plače

'Moram priznati Davore da bolju točku nisi mogao izabrati', rekla je Maja kroz suze, a što su učenici Novske osnovne škole pripremili da je toliko ganulo žiri gledatelji će vidjeti u nedjelju na Novoj TV.