NIJE BILO LAKO: Slavni glumac u suprugu se zaljubio na prvi pogled, a ona je patila za njegovim najboljim prijateljem

Matt Damon i Luciana Barosso zajedno imaju četiri kćerkice, a javnost je oduševila njihova ljubavna priča.

A LONE WOLF/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumac Matt Damon (53) i njegova supruga Luciana Barosso (47) jedan su od najvoljenijih holivudskih parova, a u javnosti ih se često može vidjeti samo u sretnom i zaljubljenom izdanju. Tome u prilog ide činjenica da su zajedno od 2003., a upoznali su se dok je Barosso bila zaposlena kao konobarica

Profimedia 

Ipak, njihov brak nije uvijek bio idealan, što je jednom prilikom potvrdio i sam glumac, kada je rekao da su u jednom periodu redovito išli na terapije za parove, piše Stil. Iz tog razloga, morao je uzeti pauzu od glume kako bi se mogao usredotočiti na obnavljanje braka, ali i provođenje vremena s obitelji.

'Ovo će vam možda zvučati izmišljeno, ali je zapravo istina. Morao sam pregovarati sa suprugom o slobodnim danima. Radio sam ne nekim filmovima, a jedini uvjet za prekidanje slobodnih dana bio je Chrisov poziv’, rekao je medijima na premijeri filma 'Oppenheimer'.

Damon nije progovorio samo o problemima u braku, već se dotaknuo i šaljive anegdote s njegovim najboljim prijateljem Benom Affleckom. Ovaj dvojac mnogima je poznat po ulogama u filmu ‘Dobri Will Hunting’, a Damon je priznao kako je njegova supruga prvobitno bila velika Affleckova obožavateljica.

Profimedia 

'Moja žena je, u stvari, bila velika Benova obožavateljica prije nego što smo se upoznali. A njena najbolja prijateljica bila je na mojoj strani. I dalje se smijemo tome’, rekao je.

Unatoč svemu, Damon za svoju suprugu ima samo riječi hvale, a često kaže kako je medijima nezanimljiv nemaju nikakve skandale i afere.

Kako se par mijenjao kroz godine, pogledajte u našoj galeriji:

Profimedia Matt Damon je sasvim slučajno upoznao svoju suprugu Lucianu Barroso