NEKOĆ JE BILA NOĆNA MORA HOLLYWOODA: Poznata glumica ove je godine ostvarila svoju veliku životnu želju

Lohan se sada ponovno posvetila glumačkoj karijeri.

Profimedia

Glumica Lindsay Lohan (37) ranije ove godine postala je majka, a izvor blizak glumici sada otkriva kako se snašla u roditeljskoj ulozi.

'Obožava biti majka i sve joj je došlo potpuno prirodno. Ona i suprug sve dijele sve dužnosti, stoga nije preopterećena', rekao je izvor za Us Weekly.

Instagram 

Lohan se prošle godine udala za financijskog savjetnika Badera Shammasa, s kojim je u vezi od 2017. O njezinom privatnom životu ne zna se mnogo, osobito od kada je 2014. odlučila trajno preseliti u Dubai. U ožujku ove godine s obožavateljima na Instagramu, kojih ima gotovo 14 milijuna, podijelila je da očekuje prinovu, sina Luaija. Prema od tada nije previše dijelila s obožavateljima, mjesec dana nakon poroda objavila je emotivnu poruku na društvenim mrežama.

'Ponosna sam na sve što je ovo tijelo postiglo tijekom svih mjeseci trudnoće, i sada oporavka. Imati dijete je najveća radost na svijetu', napisala je.

Mnogim obožavateljima zvijezde filmova 'Zamka za roditelje' i 'Opasne djevojke' drago je vidjeti da Lohan uživa u životu, kao i da je sve skandale i ovisnosti uspjela ostaviti iza sebe.

Podsjetimo, njezin pad započeo je 2007. godine s dva uhićenja u alkoholiziranom stanju, tri rehabilitacije i kratkim boravkom u zatvoru. Imidž je dodatno narušila druženjem s lošim curama, Paris Hilton i Britney Spears s kojima se kasnije jasno svađala i vrijeđala. Paralelno s tim, glumica je počela kasniti na snimanja, ponašati se poput razmažene dive, a njezin izgled poprilično je patio zbog takvog načina života pa danas izgleda starije no što jest.

Story 

Bile su tu i brojne obiteljske svađe, a odnos s majkom i menadžericom Dinom Lohan bio je vrlo kompliciran. Dina je često izlazila i tulumarila s kćeri, ali se htjela i okoristiti njezinom slavom, a cure su se jednom prilikom i ljubile tijekom noćnog izlaska, što je šokiralo javnost.

Instagram 

Ipak, glumica je nakon tromjesečne rehabilitacije 2012. čvrsto odlučila promijeniti svoj život iz korijena: 'Dokle god ostanem iskrena sama sa sobom, i napravim sve što je potrebno napraviti, nema ničega što bi mi moglo stajati na putu', prenosi Mirror.

Kako se Lohan mijenjala kroz godine, pogledajte u galeriji:

Profimedia Lindsay Lohan