'TRNULA JOJ JE RUKA, NIJE MOGLA PRIČATI': Supruga Marija Petrekovića imala moždane u trudnoći, bio joj je velika podrška

Mario i Aleksandra imaju dvije kćerkice; Marlu koja se rodila 2020. i Unu koja je stigla 2022.

Story arhiva

Omiljeno lice s malih ekrana, Mario Petreković, osim po smiješnim nastupima i uvijek nasmijanom licu poznat je i kao požrtvovni obiteljski čovjek koji na društvenim mrežama često dijeli intimne obiteljske trenutke sa svojim fanovima.

Inače, Mario i Aleksandra imaju dvije kćerkice, Marlu koja se rodila 2020. godine i Unu koja se rodila 2022.

Instagram 

Ovaj komičar i glumac, nedavno je u intervjuu progovorio o zdravstvenim problemima s kojima se njegova partnerica Aleksandra Kramberger susrela.

'I u prvoj i u drugoj trudnoći je imala te TIA-e (op.a. tranzitorna ishemična ataka). Dobro da se dijete nije zvalo Tia', našalio se na početku razgovora Mario i priznao da se osjećao nemoćno.

'To su kao mini moždani udari. Počne joj trnuti ruka, usta... Ne može pričati, ponekad bi joj obamrla jedna strana. I onda samo mirovanje, ležanje. I to možeš skužiti kad ti se to dogodi, posjećivala je neurologa pa je to malo nestalo poslije prve trudnoće', rekao je.

Facebook 

Dodao je da je zbog toga rodila carskim rezom. 'U drugoj trudnoći imala je to već znala prepoznavati. Znala bi mi reći - kreće. Ali ona tad ne može ništa, dosta grdo to izgleda', rekao je.

I dok je on vrlo sklon eksponirati se, njegova partnerica Aleksandra oličenje je samozatajnosti. Naime, o njoj se malo toga zna, no poznato je kako je lijepa Aleksandra studentica stomatologije porijeklom iz Murske Subote, a koja je Maria upoznala za vrijeme studija u Zagrebu.

Instagram 

Njihova ljubavna priča počela je 2018., a Mario je dugo želio sakriti identitet svoje ljubavi. Zbog toga se za to da je pronašao ljubav svog života saznalo tek puno kasnije.

Par se prvi puta u javnosti pojavio na premijeri filma 'Comic Sans', a tada su priznali i kako su u vezi. O lijepoj brineti Aleksandri se i dan danas zna malo – tek ono što možemo iščitati iz društvenih mreža.

Podsjetimo, komičar je za Story.hr nakon rođenja prve kćerkice Marle otkrio kako se snašao u ulozi oca.

'Snašao sam se kao svinja u blatu, izvanfenomenalno. Proradio je taj majčinski instinkt u meni, a kao otac sam privilegiran biti otac prekokrasnog djeteta. Život je puno ljepši i zabavniji uz Marlu, ako se promijenio, a sve se mijenja, onda je to samo na bolje i veselije, ne samo meni, već svima oko nje’, rekao nam je tad.

Instagram 

Nakon Marle, na svijet je došla i malena Una, druga kćerkica ovog sretnog para. Danas obitelj živi u Zagrebu, a Mario izgleda nikad sretniji. Naravno, sve bi to bilo nemoguće bez njegove tri djevojke.

Više fotografija Marija i Aleksandre pogledajte u galeriji:

Slaven Branislav Babic/PIXSELL, Robert Gašpert Ljubavna priča Marija Petrekovića i Aleksandre Kramberger