MLAĐAHNI STUDENT FER-A: Evo kako je izgledao Vlaho Arbulić kad je osvojio srce 12 godina starije Tatjane Dragović

Njihova ljubavna priča započela je upoznavanjem u jednoj zagrebačkoj teretani 2014. godine.

Story arhiva

Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić od početka svoje veze nose epitet jednog od najljepših domaćih parova.

Njihova ljubavna priča započela je upoznavanjem u jednoj zagrebačkoj teretani 2014. godine. Svoju su ljubav obznanili godinu dana nakon što se Tatjana razvela od bivšeg supruga Gorana Ivaniševića s kojim ima dvoje djece.

Grgo Jelavic/PIXSELL 

To su učinili kad su dočekali Novu godinu u jednom beogradskom noćnom klubu. Razlika od 12 godina baš nikada nije smetala paru, a onda su ubrzo krenule glasine kako čekaju svoje prvo dijete.

Story 

Fotografija koja je tada zapalila društvene mreže bila je ono na kojoj par pozira na fotografiji s podignutim majicama. Vlaho se pohvalio savršenim pločicama, a bivša manekenka zaobljenim trbuščićem, iako je poznata po savršeno utreniranom tijelu. Tada nisu davali nikakve službene izjave, no ubrzo je sve postalo kristalno jasno.

Instagram 

U listopadu 2014. godine na svijet je stigla malena Luce i to u jednoj privatnoj klinici u Zagrebu. Iako je manekenka planirala roditi u privatnoj klinici u Münchenu gdje su rođeni Amber i Emanuel, njezina djeca iz braka s Ivaniševićem, do tamo nije stigla je malena odlučila požuriti. U vrijeme upoznavanja, Vlaho je bio student FER-a.

Story 

Iako su im zli jezici predviđali brzi kraj zbog razlike u godinama, a ove godine se šuškalo o prekidu, njihova veza traje gotovo 10 godina.

Kako su se kroz to vrijeme mijenjali, pogledajte u galeriji: