DOBAR PROVOD: Nives Ivanišević tulumarila uz 50 Centa u potpuno prozirnoj haljini od 500 eura

Riječ je o kreaciji modne kuće Jean Paul Gaultier, koja se prodaje po cijeni od 500 eura.

Instagram

Jučer je hrvatska javnost saznala da je bivši hrvatski tenisač Goran Ivanišević podigao niz tužbi protiv bivše supruge Tatjane Dragović i kćeri Amber Marije. Slavni tenisač tako se našao u centru pozornosti, a i na Instagramu je obznanio što se događa.

Za to vrijeme njegova sadašnja supruga Nives bila je koncertu 50 Centa u društvu prijateljica koji se održao u Areni.

Povodom toga objavila je i fotografiju na Instagramu, a mnogi su primijetili da ona i njezine prijateljice izgledaju fantastično.

Nives je nosila prozirnu haljinu, ispod koje je nosila crni komplet. Riječ je o kreaciji modne kuće Jean Paul Gaultier, koja se prodaje po cijeni od 500 eura.

Nives Ivanišević prvi put smo upoznali u emisiji 'Leteći start' još 2004. kad su joj bile samo 22 godine. Uslijedile su uloge u serijama. Prva uloga bila joj je 2008. u seriji 'Sve će biti dobro' gdje je utjelovila svoju imenjakinju, medicinsku sestru Nives. Uslijedila je serija 'Dolina Sunca' gdje je glumila razmaženu bogatašicu Augustinu.

Press 

2010. s televizije se prebacila na radio, prvo na Antenu Zagreb, zatim dvije godine kasnije na Narodni radio. 2013. se pojavila u filmu 'Djeca jeseni', a godinu dana kasnije je s Marijanom Batinić i Ivanom Šarićem vodila kviz 'Tko će ga znati', a zatim i glazbeni show 'Zvjezdice'.

O privatnom životu nikad nije voljela previše pričati, ali u centar pozornosti javnosti došla je 2016. kad se počelo šuškati da je u vezi s našim proslavljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem. Nives i Ivanišević prvo su se družili na proslavi četvrtog rođendana Antene Zagreb prije čak 12 godina, a spojili su se pet godina nakon toga.

Iako su isprva svoju vezu skrivali i ignorirali medijske upite, brzo je postalo jasno da su bivši tenisač i voditeljica ludo zaljubljeni. Naime, mnogi su primijetili da je Ivanišević te 2016. godine često posjećivao zagrebački Bundek, a kasnije se otkrilo da ga ne privlači priroda već upravo Nives koja je tada tamo živjela.

Nekoliko mjeseci kasnije, razotkrili su se kada je Nives objavila fotografiju u čijem se desnom kutu može vidjeti dio Goranovog lica. Par je zajedno dočekao novu godinu, a uživali su zajedno na dočeku u Dohi. Par se vjenčao nakon samo godinu dana veze u prosincu 2017. u potpunoj tajnosti, a tri mjeseca kasnije su potvrdili kako čekaju prvo zajedničko dijete.

I danas rijetko govore o privatnom životu, a Nives povremeno podijeli poneki trenutak iz njihove svakodnevice na društvenim mrežama, a najčešće se javlja s putovanja na koja rado odlaze.

Kako se Nives Ivanišević mijenjala kroz godine pogledajte u galeriji:

IMDb Kako se Nives Ivanišević mijenjala kroz godine