24 SATA KASNIJE ZAOKRET: Goran Ivanišević obrisao objavu o bivšoj ženi Tatjani Dragović

Njegovu objavu podržala je sadašnja supruga Nives.

Robert Gašpert

Status koji je objavio preksinoć oko ponoći, Goran Ivanišević u međuvremenu je obrisao. U njemu je napisao da od bivše supruge Tatjane potražuje novac koji je zaradio prije i nakon braka.

Njegov status nastao je kao odgovor na članak Nacionala koji sugerira da mu institucije pogoduju.

Instagram 

'Ovako...onoga trenutka kada sam se usudio potraživati novce koje sam zaradio prije i tijekom braka, koje je T.D prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam obiteljski nasilnik i miljenik sudova. Sad samo čekam tužbu koja bi trebala ustvrditi da je dotična T.D osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda i još neki Grand slam, ali to još sud treba ustvrditi. Za sve upite i ostalo, javite se mojim odvjetnicima, gosp. Mandiću i gosp. Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran', napisao je u objavi koju je sada izbrisao.

Njegovu objavu podržala je sadašnja supruga Nives.

Instagram 

 Podsjetimo, bivši hrvatski tenisačpodigao je niz tužbi protiv bivše supruge, piše Nacional. Ivanišević je tužio i kćer Amber (20) jer traži polovicu luksuznog stana koji joj je darovala Tatjana Dragović.

Goran i Nives slove za jedan od omiljenih domaćih parova, a iako su isprva skrivali svoju vezu, nakon samo godinu dana veze u potpunoj su se tajnosti vjenčali 2017. Tri mjeseca kasnije potvrdili su da čekaju prvo zajedničko dijete, sina Olivera. Nives je to prvo dijete, a Goran iz braka s Tatjanom Dragović osim kćeri Amber ima i sina Emanuela.

Goran i Tatjana skupa su bili od 1998., a vjenčali su se 2009. u američkom gradu San Pedro, daleko od očiju javnosti, kada su već imali dvoje djece. Razveli su se 2013. godine.

Instagram Goran i Nives Ivanišević vjenčali su se u tajnosti 2017., a godinu kasnije dobili sina.jpg