'IZGLEDAJU IDENTIČNO': Sin preminulog 'Supermana' oduševio obožavatelje nevjerojatnom sličnošću s ocem

Svoj privatni život Williama Reeve drži podalje od očiju javnosti.

Profimedia

Sin legendarnog glumca Christophera ReeveaWilliam Reeve (31), na društvenim mrežama nerijetko izaziva lavine komentara na račun njegova fizičkog izgleda, piše Stil. Naime, obožavatelji voljenog 'Supermana' iznenađeni su sličnošću između glumca i njegova najmlađeg nasljednika, a mnogi su se sada prisjetili i Williamovog teškog djetinjstva nakon gubitka roditelja.

Voljeni Christopher Reeve proslavio se ulogom Supermana 1978., a 17 godina kasnije doživio je stravičnu nesreću zbog koje je ostao paraliziran od vrata naniže. Unatoč teškoj dijagnozi, Reeve je do smrti 2004. financirao istraživanja o povredama leđne moždine.

Profimedia 

U braku s Danom Reeve dobio je sina Williama, a ona je od karcinoma pluća preminula samo dvije godine nakon suprugove smrti. William je u trenutku njihove smrti imao samo 13 godina, a brigu o njemu preuzeo je obiteljski prijatelj i susjed, koji mu je pomogao da nastavi sa školovanjem.

Profimedia 

Premda su mnogi smatrali da će krenuti očevim stopama, on je umjesto glume izabrao novinarstvo. Danas ga se može vidjeti u emisijama ABC Newsa, a uz posao je i član Upravnog odbora Udruženja Christopher & Dana Reeve, dobrotvorne organizacije posvećene pronalasku lijekova za paralizu koje uzrokuje povreda leđne moždine.

Podsjetimo, William je u vezi s direktoricom financijske tvrtke Lexi Henkel (29) i objavljuje njihove zajedničke fotografije na Instagramu, no ne priča o svom ljubavnom životu. Inače, reporter ima polubrata Matthewa (44) i polusestru Alexandru (40), koje je njegov pokojni otac dobio s bivšom djevojkom Gae Exton.

Više fotografija Williama Reevea kroz godine, pogledajte u galeriji:

Instagram Sin Christophera i Dane Reeve, William Reeve.