'NEDOSTAJAT ĆE MI...': Fani Stipković u oskudnom bodiju pokazala trbuh i otkrila da broji sitno do poroda

Novinarka Fani Stipković broji još malo do rođenja svoga sinčića.

Instagram

Poznata hrvatska novinarka, Fani Stipković, na svom Instagram profilu objavila je niz fotografija na kojima je u plan zauzeo je njezin trudnički trbuh i objasnila što će joj najviše faliti.

'Trbuh pun ljubavi. Slavimo svaki trenutak ovog putovanja, nedostajat će mi ovi mali udarci', napisala je lijepa trudnica.

Novinarka s madridskom i (trenutno) meksičkom adresom, pozirala je u crnom bodiju sa šeširom na glavi, a svoj trudnički trbuh držala objema rukama.

Vjerni pratitelji su joj u komentarima uputili niz komplimenata te joj poručili da je zaista prekrasna trudnica.

Ivana Ivanović/Pixsell 

Inače, Fani ne skriva koliko uživa u svojoj trudnoći pa tako rado na svom Instagramu dijeli fotografije na  kojima ističe svoj trbuh. Neko vrijeme objavljivala je i videe u kojima je pokazivala kako vježba te se tako ujedno priprema i za porod koji je čeka.

Podsjetimo, Fani je godinama živjela u Španjolskoj, a ove godine sepreselila u Meksiko zbog zaručnika Fernanda, koji je postao direktor meksičkog kluba Chivas.

Nedavno su izrekli sudbonosno da na intimnoj ceremoniji u Meksiku, a novinarka je za svoj najvažniji dan zablistala u vjenčanici Vere Wang.

Judith Castro 

Par je vezu uspio dugo skrivati od javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa, nakon čega su potvrdili da su par.

Više fotografija s vjenčanja novinarke, pogledajte u našoj galeriji:

Judith Castro Vjenčanje Fani Stipković