USKORO SLAVI OKRUGLU OBLJETNICU RADA: Evo kako je Nives Ivanišević započela karijeru, tada je imala samo 22 godine

O privatnom životu nikad nije voljela previše pričati.

Boris Scitar/PIXSELL

Nives Ivanišević prvi put smo upoznali u emisiji 'Leteći start' još 2004. kad su joj bile samo 22 godine. Uslijedile su uloge u serijama. Prva uloga bila joj je 2008. u seriji 'Sve će biti dobro' gdje je utjelovila svoju imenjakinju, medicinsku sestru Nives. Uslijedila je serija 'Dolina Sunca' gdje je glumila razmaženu bogatašicu Augustinu.

YouTube  Nives Ivanišević u seriji Sve će biti dobro

2010. s televizije se prebacila na radio, prvo na Antenu Zagreb, zatim dvije godine kasnije na Narodni radio. 2013. se pojavila u filmu 'Djeca jeseni', a godinu dana kasnije je s Marijanom Batinić i Ivanom Šarićem vodila kviz 'Tko će ga znati', a zatim i glazbeni show 'Zvjezdice'.

YouTube 

O privatnom životu nikad nije voljela previše pričati, ali u centar pozornosti javnosti došla je 2016. kad se počelo šuškati da je u vezi s našim proslavljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem. Nives i Ivanišević prvo su se družili na proslavi četvrtog rođendana Antene Zagreb prije čak 12 godina, a spojili su se pet godina nakon.

Par se vjenčao nakon samo godinu dana veze u prosincu 2017. u potpunoj tajnosti, a tri mjeseca kasnije su potvrdili kako čekaju prvo zajedničko dijete. Sinčić Oliver na svijet je došao u rujnu 2018. godine i nedavno je proslavio 5. rođendan.

Instagram 

Nives danas radi kao voditeljica na radiju, na društvenim događanjima se ne pojavljuje često i živi poprilično miran obiteljski život. Povremeno podijeli poneki trenutak iz svoje svakodnevice na društvenim mrežama, a najčešće se javlja s putovanja na koja rado odlazi s obitelji. Jedna od najbližih prijateljica joj je kolegica Tatjana Jurić, s kojom također nerijetko putuje i uživa u ljetovanjima. Nedavno je proslavila 41. rođendan, a te godine malo tko bi joj dao.

Kako se Nives mijenjala kroz godine pogledajte u galeriji.

IMDb Kako se Nives Ivanišević mijenjala kroz godine