'LOKAO SAM KAO ŽIVOTINJA. PIO SAM 8 LITARA VOTKE DNEVNO': Bivši suprug Pamele Anderson iznenadio šokantnim priznanjem

Privatnim životom je djelomično zasjenio glazbene uspjehe.

Profimedia

Tommy Lee, osnivač je heavy metal sastava Mötley Crüe, jedne od najvećih svjetskih rock atrakcija što dokazuje i preko 80 milijuna prodanih albuma u svijetu. Ipak, privatnim životom je djelomično zasjenio glazbene uspjehe. Naime, Tommy je gostovao u podcastu Billa Mahera ‘Club Random‘ gdje se otvorio o svojoj dugogodišnjoj bitci s ovisnošću.

'Lokao sam kao životinja. Pio sam bez prestanka, u prosjeku nekih osam litara votke dnevno. Bilo je to doba kada sam bio mlad i glup, a nakon svega ni sam ne mogu vjerovati da su mi unutarnji organi u izvrsnom stanju', započeo je Tommy i dodao:

Profimedia 

'Uopće nisam primijetio koliko pijem dok nisam dotaknuo dno, a pio sam iz čiste dosade. Ujutro bih se probudio i umjesto vode popio čašu votke. I to veliku čašu. Danas shvaćam da sam bio u misiji smrti, da je u tim trenucima moja jetra bila na štakama', priznao je Tommy, koji isitiče da je danas trijezan i zdrav kao dren.

Podsjetimo, Tommy je od 1995. do 1998. bio u braku s Playboyevom zečicom Pamelom Anderson (55), a dobili su sinove Brandona (26) i Dylana (24). Upoznali su se u prosincu 1994. i šest tjedana kasnije su zajedno otišli na odmor u Cancun. No ljubav nije potrajala pa su se razišli. Ipak, par se pomirio 2001., ali njihova romansa je kratko trajala. Dali su si novu šansu i 2008. godine.

Profimedia 

Lee je osim s Pamelom bio u braku i s manekenkom Elaine Starchuk, zvijezdom serije 'Melrose Place'Heather Locklear, a od 2019. je oženjen komičarkom Brittany Furlan.