JELENA ROZGA U DRUŠTVU NAJPOŽELJNIJEG NEŽENJE: Petar Grašo svirao im je gitaru u restoranu u Beogradu, a oni su pjevali

U subotu je zabavljala publiku u Novom Sadu, a u nedjelju se družila s prijateljima u restoranu.

Instagram

'Ovo je nešto što ću pamtiti zauvijek. Hvala vam na ovoj nezaboravnoj noći. Vaša energija je neopisiva, vi ste moja snaga. Volim vas', rekla je Jelena Rozga (46) nakon koncerta u Novom Sadu u sklopu turneje 'Minut Srca Mog'. Dvorana 'Spens' bila je rasprodana mjesecima unaprijed.

IM Live Production 

Nakon nastupa družila se u jednom restoranu u Beogradu. S njom su bili Petar Grašo, supruga Hana, Tonči i Vjekoslava Huljić i mnogi drugi. Na Instagramu su objavili snimke druženja, a mnogima je za oko upalo to što je kraj Jelene sjedio poznati muškarac, ali ne iz svijeta glazbe.

Instagram 

Riječ je o glumcu kojem tepaju da je najpoželjniji neženja - Goranu Bogdanu. Svi su bili odlično raspoloženi i opušteni. Vidjelo se da uživaju. Petar Grašo uzeo je gitaru i svirao, a Rozga je otpjevala Magazinovu 'Piši mi'. Uslijedio je hit Olivera Dragojevića 'Oprosti mi pape'.

Instagram 

Dok su pjevali, u pozadini se čuo plač bebe, a u jednom trenutku se vidjelo kako se Hana okreće i gleda, a zatim Vjekoslava sjeda za stol i u krilu drži djevojčicu pa se pretpostavlja da je s roditeljima Petrom i Hanom bila i njihova jednogodišnja kći Alba. 

IM Live Production 

Rozga je u Novom Sadu pjevala u subotu, a grad je bio gotovo blokiran. Da bi na vrijeme došli i zauzeli što bolja mjesta na koncertu, obožavatelji Jelene Rozge su se već od ranih poslijepodnevnih sati uputili prema dvorani i stvorili kolone. Pjevala je oko dva i pol sata. 

IM Live Production 

Jelena Rozga jedna je od najbolje odjevenih poznatih Hrvatica, a više o njezinim stajlinzima pogledajte u galeriji: 

Instagram Jelena Rozga jedna je od najbolje odjevenih poznatih Hrvatica