GLAZBENIK SLUČAJNO OTKRIO IME SINA I KAD STIŽE BEBA: Trudna Kardashianka prije mjesec dana završila na hitnoj operaciji

Kourtney i Travisu će ovo biti četvrto dijete, ali prvo zajedničko.

Screenshot Hulu

Glazbenik Travis Barker vjenčao se za reality zvijezdu Kourtney Kardashian (44), a ubrzo im stiže prvo zajedničko dijete. Travis je ovih dana tijekom podcasta 'One Life One Chance' s Tobyjem Morseom slučajno otkrio termin rođenja njihova sina, ali i koje će mu ime dati. 

Profimedia 

Travis je ispričao kako bi Kourtney trebala roditi na Noć vještica ili u prvom tjednu studenog.

'Na Havajima smo namjeravali održati dobrotvornu zabavu, ali tada se Rocky treba roditi', rekao je Travis. Na to je voditelj viknuo: 'Rocky Thirteen Barker'. Travis je to potvrdio, a Toby je zaključio kako je to lijepo ime. 

Instagram 

Kourtney je u lipnju na koncertu benda Blink-182 otkrila da je trudna tako što je to napisala na transparent. Ubrzo su javnosti na poseban način obznanili da čekaju sina. Prije mjesec dana je Kardashianka završila u bolnici. Operirali su je i liječnici su spasili život njezinoj bebi, kako je istaknula.

Screenshot Hulu 

'Kao netko tko je imao tri stvarno lake trudnoće u prošlosti, nisam bila spremna na strah od hitne operacije fetusa. Mislim da nitko tko nije prošao kroz sličnu situaciju ne može razumjeti taj osjećaj straha. Imam potpuno novo razumijevanje i poštovanje prema mamama koje su se morale boriti za svoje bebe dok su bile trudne', napisala je.

Instagram 

Ovo će Kourtney biti četvrto dijete. Već ima troje djece s bivšim partnerom Scottom Disickom. I Travisu će ovo biti četvrto dijete jer već ima dvije kćeri i sina s bivšom suprugom Shannom Moakler.

Više o vezi Kourtney i Travisa pogledajte u galeriji: 

Profimedia Kourtney Kardashian i Travis Barker se ljube na plaži