KAOS U SUDNICI: Bivša asistentica optužila Roberta De Nira zbog seksističkih ispada, on izgubio živce na suđenju

Nije očekivao da će mu uzvratiti tužbom.

Profimedia

Ovog tjedna započelo je suđenje glumcu Robertu De Niru (80), koji je optužen za 'spolnu diskrimaciju' bivše potpredsjednice produkcije i financija njegove tvrtke 'Canal Productions', Graham Chase Robinson, prenosi New York Post.

Iako je bila na jednoj od vodećih pozicija u kompaniji, Robinson je djelovala i kao glumčeva osobna asistentica između 2008. i 2019. godine. Kako navodi, bila je zadužena za obavljanje svih privatnih poslova - od pranja odjeće do ukrašavanja njegova doma, a sada od De Nira traži 12 milijuna dolara odštete.

David Dee Delgado / Getty images / Profimedia 

'Canal Production' je protiv bivše zaposlenice 2019. podigao optužnicu, tvrdeći da je na neprimjeren način koristila kreditnu karticu tvrtke, kao i da je unutar radnog vremena gledala serije. Od nje su zatražili šest milijuna dolara odštete, a ona je zauzvrat podigla optužnicu protiv De Nira.

Kako navodi, glumac je često imao vulgarne i seksističke ispade, nazivajući je 'razmaženom' i mnogim drugim uvredama kad se ne bi javila na mobitel i prijetio joj otkazom, zbog čega je bila i potplaćena.

 Zbog svega navedenog, glumac u jednom trenutku suđenja više nije mogao izdržati pa se izderao: 'Sve su ovo gluposti!'

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Podsjetimo, glumac je ranije ove godine postao otac po osmi put, a u nedavnom intervju izjavio je kako djevojci Tiffany Chen ne pomaže u odgajanju djeteta.

Tako je kako je, dobro je. Ne radim teške stvari. Tu sam, podržavam svoju djevojku, ali ona obavlja sav posao. I imamo pomoć, što je jako važno’, rekao je.

Profimedia