MAJKA MU JE PONIŽAVALA ŽENU: Sad je glumcu sin čestitao rođendan i otkrio njegovu stranu koju dosad nismo vidjeli

Matthew McConaughey je u više navrata istaknuo kako mu je obitelj temelj svega što radi u životu.

Profimedia

'Ljudi poznaju Matthewa McConaugheyja kao glumca i sada pisca, ali ja ga poznajem kao svog oca', napisao je na društvenim mrežama Levi McConaughey (15), sin slavnog američkog glumca. Ovih dana je proslavio 54. rođendan, a najstarije dijete ocu je posvetilo emotivnu objavu. 

Profimedia 

'Čovjek koji uvijek nađe vremena za nas bez obzira na sve, čovjek koji je uvijek tu za nas bez obzira na sve i čovjek koji me naučio cijeniti putovanje, a ne samo odredište. Putovanja tek počinju... Sretan rođendan Papai', istaknuo je Levi. Čestitka je oduševila pratitelje, koji su također čestitali glumcu na divnoj karijeri, uspješnom životu, ali i načinu na koji odgaja svoju djecu. 

McConaughey često zna reći koliko mu je važna obitelj te da je ona temelj svega. U braku je s brazilskom manekenkom i dizajnericom Camilom Alves (41) od 2012., a osim sina Levija, imaju i sina Livingstona (10) te kćer Vidu (13). Glumčeva supruga nedavno je ispričala kako ju je njegova majka ponižavala i punila joj glavu. 'Svekrva iz pakla' tako je skoro uništila brak holivudskog miljenika. 

Profimedia 

Krajem 2020. objavio je autobiografiju 'Zelena svjetla', koja je postala bestseller i jedna od najprodavanijih knjiga na listi New York Timesa. U njoj govori o tome kako se trebamo suočiti sa životnim lekcijama i shvatiti da ne trebamo uvijek pobijediti nego razumjeti sve s čime se suočavamo. 

Više o odnosu glumca i manekenke pogledajte u galeriji: 

Profimedia Matthew McConaughey i Camila Alves zajedno su dobili troje djece