KAKO IZGLEDA BRAT DORIS PINČIĆ? Bavi se sportom, a radi za brend oko kojeg je nedavno u Hrvatskoj izbio skandal

Voditeljica ima stariju sestru Kristinu koju baš i ne pokazuje, no na društvenim je mrežama objavljivala fotografije s mlađim bratom Stipom.

HRT Screenshot

Omiljena domaća voditeljica Doris Pinčić rado na društvenim mrežama dijeli trenutke iz svog života, no neke ljude iz svoga života čuva od očiju javnosti, primjerice brata i sestru.

Voditeljica ima stariju sestru Kristinu koju baš i ne pokazuje, no na društvenim je mrežama objavljivala fotografije s mlađim bratom Stipom. Pohvalila se prije četiri godine da ju je posjetio u Zagrebu, a mnogi su komentirali da su prekrasni. Fotografiju možete pogledati OVDJE.

Ako je suditi prema njegovom poslovnom profilu na Linked In-u, Stipe je završio Pomorsku školu u Zadru, a posljednje dvije i pol godine radi kao prodajni predstavnik za Coca Colu.

Mlađi brat Doris Pinčić je i 'vatreni navijač KK Zadar, ljubitelj košarke i Grada Zadra', kako je na Facebooku napisao njegov dobar prijatelj, voditelj Igor Jelenić. Stipe je ljubitelj sporta općenito, a bio je i čest gost malonogometnih utakmica u Zadru, gdje bi redovito osvajao visoka mjesta.

'Stipe Pinčić je jednostavno bio nezaustavljiv za obranu Mnk Smiljevac te se sa tri pogotka i dvije asistencije promaknuo u igrača utakmice', poručili su s Facebook profila Humanitarna udruga 'Antonio Jurjević'.