'DVOLIČNA JE': Meghan Markle želi se umiliti Charlesu, sve je iznenadilo što je stavila na sebe za njegov rođendan

Charles je u svibnju ove godine i službeno okrunjen, ali nevjesta Meghan nije prisustvovala tom događaju.

Amy Katz / Zuma Press / Profimedia

Vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle (42) bila je u restoranu s prijateljicom Kelly McKee Zajfen u Montecitu u Kaliforniji na dan kada je kralj Charles III. slavio 75. rođendan. Svom svekru, ocu supruga Harryja (39) je odala počast detaljem koji je imala na majici.

Ultrecht Robin/ABACA/ Abaca Press/Profimedia 

Nosila je broš u obliku maka, kojeg je nosila u čast monarhu Velike Britanije. Paparazzima je Meghan odmah zapela za oko pa su je snimili dok je izlazila iz restorana. Bila je odlično raspoložena i nije skidala osmijeh s lica. 

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako odnosi s britanskim dvorom nisu najbolji, britanski mediji navode kako su Meghan i Harry kralju ipak čestitali rođendan preko telefona. Ističu kako je to bio prvi put u šest mjeseci da su oboje pričali s Charlesom. Meghan su zbog toga što se nastoji umiliti kralju, a s druge strane ponižava sve što ima veze s monarhijom, prozvali dvoličnom osobom. 

Profimedia 

Podsjećamo, u svibnju ove godine je Charles službeno okrunjen, nakon smrti svoje majke, kraljice Elizabete II. Na tron je tako došao njezin najstariji sin, koji je na tu ulogu čekao najdulje u povijesti monarhije stare tisuću godina. Imao je četiri godine kada je Elizabeta postala kraljica, tako da je na prijestolje čekao čak 70 godina.Na krunidbu je Harry došao sam, bez Meghan, a ona je posljednji put bila u Londonu na sprovodu kraljice Elizabete, u rujnu 2022. godine. 

Profimedia 

Odnosi 'odbjeglih' članova kraljevske obitelji s dvorom znatno su se pogoršali nakon što su Meghan i Harry iznijeli ružne optužbe protiv dvora, uključujući i one za rasizam. Prvo su ih 'blatili' gostujući kod voditeljice Oprah Winfrey, onda je na Netflixu izašao njihov dokumentarac u kojem su dali uvid na sve što im se događalo, a konačno im je nož u leđa zabio princ Harry objavom memoara 'Rezerva' u kojima je iznio pikanterije svoje obitelji. 

Više o Harryju i Meghan pogledajte u galeriji: 

Profimedia Princ Harry doživio je niz poniženja od svoje obitelji