'NE MOŽEMO BITI PRIJATELJI': Gospodin Savršeni priznao u kakvom je odnosu sa Stankicom, ona otkrila drugu verziju priče

Šćulac je rekao i kako se više ne planira javno eksponirati..

Instagram

Nakon što je u javnost izašla vijest o prekidu između Tonija Šćulca i sedam godina starije dizajnerice Stankice Stojanović, 'Gospodin Savršeni' je za Večernji list sada otkrio u kakvom je odnosu s bivšom djevojkom. 

'Jedine detalje koje želim reći vezano za prekid sa Stankicom jest da je istina da smo prekinuli našu vezu i da nismo više zajedno. O toj ženi mislim sve najbolje i nema nikakve zle krvi između nas. Svjestan sam toga da smo bili javni par zato što smo se upoznali u reality showu 'Gospodin Savršeni'. Isto tako sam svjestan dok smo bili zajedno da smo dijelili detalje i lijepe trenutke iz privatnog života s javnosti', priznao je.

RTL 

Sve od kada je Toni prošle godine Stankici poklonio ružu u posljednjoj epizodi 'Gospodina Savršenog', njihov odnos našao se pod povećalom javnosti, osobito jer su vezu održavali na relaciji Split - Banja Luka. Ipak, činilo se da im daljina ne predstavlja problem, a nisu se obazirali ni na komentare obožavatelja showa, koji su tvrdili da profesor i stilistica ne idu jedno uz drugo.

Toni je posljednja četiri mjeseca proveo kao gostujući profesor na 'University of Latvia', dok je Stankica za to vrijeme dizajnirala svoj novi stan u Banja Luci. U intervju za Scenu tada je priznala kako je s Tonijem ostala u prijateljskim odnosima: 'U odličnom smo, prijateljskom odnosu. Baš prije par dana je posjetio mene i moju obitelj. Poštovanje i briga jedno za drugog koje smo stekli za vrijeme veze, uvijek će biti dio našeg odnosa', rekla je. 

Goran Čižmešija 

Ipak, čini se da 'Gospodin Savršeni' nema prevelika očekivanja od njihovog prijateljstva.

'Ja osobno ne vjerujem u muško ženska prijateljstva. Po svojem iskustvu i iskustvu mojih bliskih ljudi sam naučio da ako se muškarac i žena puno zbliže da na kraju to dovede do emocija, barem s jedne strane. Takav odnos na duge staze nije održiv. Mislim da takva prijateljstva dovedu do veze ili do toga da nije prijateljstvo. Ponavljam, između Stankice i mene nema zle krvi, ali naravno da ne mogu biti najbolji prijatelj s nekim s kim sam bio u vezi', rekao je.

Robert Gašpert 

 Više fotografija Stankice i Tonija, pogledajte u galeriji:

Robert Gašpert Toni Šćulac i Stankica Stojanović upoznali su se u showu 'Gospodin Savršeni'