'TI SI NAJZGODNIJI SRBIN U HRVATSKOJ': Nakon glasina o vezi, Severina otkrila što misli o poznatom producentu

Ne obaziru se na šuškanja o ljubavnom odnosu.

RTL

Obožavatelje showa 'Superstar' oduševio je odnos između članova žirija Severine Vučković i Filipa Miletića. Premda njih dvoje surađuju već 10 godina, i u privatnom životu su dobri prijatelji. Ipak, mnoge je iznenadilo kada mu je Severina u jučerašnjoj emisiji poručila da je 'Najzgodniji Srbin u Hrvatskoj'.

Instagram 

Također, nakon završetka nastupa kandidatkinje Andreje Jelonić, Filip je prokomentirao kako smatra da nam 'nedostaje ovakve romantike'. Severina je za njega već imala spreman odgovor, pa je brzo poručila: 'Kako znaš biti romantičan kad hoćeš'. Uz to, priznala je da su prethodnu večer bili u izlasku, a da je Miletić negodovao jer na njega nitko nije obraćao pažnju.

Inače, Severina je u Miletićevoj pratnji viđena na premijeri filma 'Samo kad se smijem' redateljice Vanje Juranić, Pjevačica je zasjala u crvenom izdanju, na fotografijama se jasno vidi da je uživala u dobroj atmosferi sa svojom pratnjom. Premda su jedno vrijeme kružile glasine o njihovoj navodnoj vezi, kasnije se ispostavilo da su samo dobri prijatelji i kolege, što je i sama pjevačica potvrdila krajem 2021. za Klix.ba.

Marko Lukunic/PIXSELL 

'Filip i ja nismo u vezi, ne zabavljamo se. Jednostavno već dugo ne čitam novine, nego mi jave prijatelji što pišu i onda, kad smo vidjeli naslov 'Kako dalje', onda smo se smijali jer ono, završili smo ploču i sad ćemo kao prekinuti. Međutim, naša suradnja traje 10 godina, vjerojatno je moj razvod to pokrenuo, ali je toliko pogrešno plasirano', rekla je tada.

Više fotografija poznate pjevačice, pogledajte u galeriji: