'U STARTU NIJE BILA ZAINTERESIRANA, POKUŠAVAO SAM 2 GODINE': Marko Kutlić otkrio kako je osvojio domaću pjevačicu

Marko Kutlić objavio je duet s pjevačicom Lu Jakelić, imena '21 gram'.

Instagram

Glazbenik Marko Kutlić objavio je duet s pjevačicom Lu Jakelić, koju je dugo vremena nagovarao da snime zajedničku pjesmu.

'Dugo sam lovio Lu za taj duet. Dvije i pol godine sam ju pokušavao dobit. Iako u startu nije bila baš zainteresirana bio sam uporan sve do koncerta Amire Medunjanin u Areni Zagreb, na kojem smo oboje bili gosti. Donio sam gitaru i iznenadio ju s pjesmom. Tada sam ju prvi put zasvirao pred njom i nakon tog susreta je pristala', priznao je Marko.

Instagram 

Pjesma se zove '21 gram', što je simbolika težine duše. Ideja iza pjesme krije se u poimanju te težine. Iako duša teži samo 21 gram, ponekad se možemo osjećati kao da teži dvije tone.

'Vidim ljude u bojama, a Lu Jakelić je za mene boja snijega, boja bijele svjetlosti i upravo iz tog razloga smatram da savršeno funkcionira u mraku. Zato sam vidio samo Lu kako pjeva ovu pjesmu. Beskrajno sam joj zahvalan što je na kraju pristala i snimila baš tu pjesmu sa mnom te da smo se spojili i skupa ostavili nešto iskreno od srca, jedan neizbrisiv trag u ovom konačnom prostranstvu' rekao je pjevač, a suradnjom je oduševljena i Lu Jakelić.

Duet će Marko i Lu izvesti na njegovom velikom nadolazećem koncertu u Tvornici.

promo 

'Ne znam kako bih riječima opisao koliko mi je stalo do tog koncerta. Trenutno sam sve podredio tom danu. Svakako, nakon toga do 2025. ne planiram ništa raditi u Zagrebu. Baš zato će mi biti drago podružiti se sa svima i istovariti svoju dušu pred publiku. Ogolit ću se do kraja, isplakati sa svima, zagrliti ih, nasmijat ćemo se i dobro zabaviti', zaključio je Kutlić.

Podsjetimo, Marko je nedavno uz fotografiju tetoviranih ruku označio pjevačicu Lu Jakelić i objavom zbunio pratitelje.'Nema načina bez boli te voljeti', napisao je pjevač.

Njihovi fanovi ponadali da su Marko i Lu novi ljubavni par ispod estradnog neba, no  s obzirom na to da je Marko naveo i datum, 17.11., vjeruju kako je ipak riječ o njihovom duetu.

Ni to ih objašnjenje nije potpuno razuvjerilo da se radi samo o pjesmi na kojoj su radili skupa jer se na fotografiji Lu i Marko drže za ruku.