IZGLEDA UPOLA MLAĐE: Nakon niza plastičnih operacija, Tom Cruise se odlučio pomladiti novom bojom kose

Njegov izgled ponovo je privukao pažnju fanova.

Profimedia

Holivudski glumac Tom Cruise (61) posljednjih je godina poradio na svome licu, zbog čega mnogi kažu da izgleda bolje nego u mlađim danima.

Iako Cruise uporno poriče plastične operacije, sada je mladoliki izgled odlučio zadržati promjenom frizure, ali i boje kose.

Profimedia 

Slavni glumac stigao je privatnim avionom s Floride u London, a prije negoli je uskočio u helikopter, i odletio na lokaciju gdje se snima osmi nastavak 'Nemoguće misije', snimili su ga paparazzi i razotkrili njegov novi imidž.

Naime, Cruise sada ima puno dužu kosu, koju je razbarušio, a u oko upadaju i plavi pramenovi koji su napravljeni tako da izgledaju kao da je kosa posvijetljena od sunca.

Ako usporedimo njegov novi look s njegovim fotografijama od ovog ljeta, jasno da je glumac svoju kosu itekako posvijetlio, a korisnici društvenih mreža ne mogu se odlučiti sviđa li im se njegova nova promjena ili ne.

Profimedia 

Ipak, novi imidž i neće predugo potrajati, budući da će zbog potrebe snimanja filma i još jedne transformacije u agenta i operativca Ethana Hunta, Cruise morati ponovno imati kratku i uredno podšišanu frizuru.