'KAKVA MAJKA, TAKAV SIN': Maja pokazala kako Bloom DJ-ira, pažnju ukrala frizura oko koje se fanovi uvijek dignu na noge

Preslatki dječak nastavlja oduševljavati svojom vedrom osobnošću.

Instagram

Pjevačica Maja Šuput s fanovima gotovo od samog njegovog rođenja rado dijeli zgode i nezgode sinčića Blooma, kojem nije dugo trebalo da postane najpoznatija beba u Hrvatskoj.

Maja je sada s Instagram pratiteljima podijelila kako njezin mezimac DJ-ira u dnevnom boravku i nasmijala svoje pratitelje.

'Imate kakve glazbene želje??? DJ Bloom večeras', napisala je omiljena pjevačica ispod videa, a ako je suditi po snimkama, izgleda kako bi njezin mezimac mogao krenuti maminim stopama.

'Još samo slušalice i može u klub', 'Budući DJ već se vidi da ima mota', 'Kakva majka, takav sin', samo su neku od komentara ispod videa preslatkog dječaka.

Mogla se primijetiti i preslatka Bloomova kosa vezana u palmicu, a njezin sinčić izgledao je slađe nego ikad.

Podsjetimo, Maja je nedavno pokazala kako je uredila stan za nadolazeće blagdane i okitila božićnu jelku. U dekoraciji stana pomogao im je jedan poznati dizajner, a pridružili su mu se maleni Bloom i njegova baka.

Instagram 

No, niti jedan Majin video ne može proći da ne pokaže kakvu je novu spačku sada smislio njezin maleni mezimac.

Naime, nestašni Bloom u jednom je trenutku 'zaskočio' vrijednog dizajnera i svladao ga na pod.

Instagram 

'Uništio nam je dizajnera', poručila je Maja putem Instagram storyja, a svi su se na kraju dobro nasmijali Bloomovoj spački.

Više fotografija preslatkog dječaka, pogledajte u našoj galeriji: