'DIJETE ĆE TO PAMTITI ZA CIJELI ŽIVOT': Maja Šuput objavila predivan video Blooma, otkrila što je dobio za svetog Nikolu

Dječak je bio u pidžami s božićnim motivima i veselo je trčkarao po dnevnom boravku.

Instagram

U domu Maje Šuput Tatarinov (44) vlada blagdanski ugođaj, a s obzirom na to da je danas Sveti Nikola, njezin sin Bloom dobio je prigodan poklon. Pjevačica je objavila video u kojem se vidi kako je dječak brzo otrčao po čizmicu s njegovim imenom koja je stajala na kaminu kako bi vidio što je dobio. 

U njoj je bila bojanka, čokolade i razni drugi pokloni. Maja je s pratiteljima podijelila to uzbuđenje njezina sina i u opisu videa napisala: 

'Najčarobnije doba godine je stiglo. Hvala, sveti Nikola, što si nas razveselio jutros'. 

Instagram 

Maja je ukrasila dom uz divne dekoracije, poput Orašara, kuglica, mašni i slično. Tisuće pratitelja oduševljeno su pisali kako je Maja predivno iznenadila sina. 

'Majka je napravila bajku za svog malog medenog dječaka', napisala je jedna, a druga zaključila: 'Ovo je stvarno čarobno jutro. Kao iz bajke. Prekrasno. Dijete će to pamtiti cijeli život'. 

Instagram 

Maju trenutačno gledamo u showu 'Supertalent'. Nedavno su gledatelji hvalili izgled Maje i Martine Tomčić Moskaljov u showu, ali i njihovih kolega Fabijana Medvešeka i Davora Bilmana. Oduševilo ih je njihovo modno izdanje u emisiji

'Predivne žene', 'Ma svi ste top'... 

Više fotografija malenog Blooma pogledajte u galeriji: