RAZVOD KOJI JE ŠOKIRAO JAVNOST: Nakon prekida prodala prsten i zaradila milijune, a on s različitim ženama dobio 10 beba

Pjevačica i glumac ostali su u dobrim odnosima zbog blizanaca.

Story

Prošlo je devet godina otkako se razvela pjevačica čija je pjesma 'All I Want for Christmas' već godinama 'vjesnik' zime i blagdana. Riječ je o Mariah Carey (54), koja u ljubavi nije imala toliko sreće kao u glazbi. Sudbonosno 'da' izgovarala je dva puta. Najprije 1993. Tommyju Mottoli, šefu Sony Musica, koji je čuo njezine demo snimke i otvorio joj put ka zvijezdama.

Instagram 

Potpisala je ugovor s diskografskom kućom Columbia i izdala prvi album. Ipak, razveli su se 1998., a onda je na snimanju spota za pjesmu 'Bye, Bye' upoznala glumca Nicka Cannona (43), s kojim se u travnju 2008. vjenčala. Dvije godine kasnije ostala je trudna, a kada su obznanili da čekaju blizance, oduševili su javnost.

Profimedia 

Na treću godišnjicu braka, 30. travnja 2011. na svijet su stigli dječaci Monroe i Moroccan Scott. Činilo se kako Mariah i Nick imaju skladan brak i da sve funkcionira onako kako treba, a onda su početkom prosinca 2014. podnijeli zahtjev za razvod. U braku su bili šest godina, a unatoč tome što im brak nije uspio, ostali su u dobrim odnosima i skupa odgajaju djecu.

Story 

'Nema ljutnje i zle krvi. U konačnici, radi se samo o tome da stavimo djecu na prvo mjesto i osiguramo da imaju najbolje djetinjstvo koje mogu imati', rekao je 2017. Nick za časopis People. Mariah se nakon toga povezivalo s raznim muškarcima, a da se radi o ozbiljnoj vezi znalo se kada je na ruci zablistao prsten. Dao joj ga je australski milijarder James Packer 2016. godine.

Story 

Skupa su bili nešto manje od godine dana, ali nisu se vjenčali. Što ne znači da prsten nije zadržala... A u konačnici i prodala 2018. i to za oko 2 milijuna eura. Nakon toga je prohodala s Bryanom Tanakom (40), s kojim je u vezi sedam godina.Ipak, plesač se nije pojavio na njezinom showu 'Merry Christmas One and All!', koji je bio u Kaliforniji u studenom ove godine, pa se počele špekulacije kako su prekinuli. Carey je s njim zadnji put objavila fotografiju u prosincu 2022., a on na toj društvenoj mreži nije bio aktivan od lipnja. 

Profimedia 

I kod Nicka se dosta toga promijenilo. Prije svega, dobio je puno djece s različitim ženama. Točnije,otac je dvanaestero djece. Najstariji su mu blizanci koje je dobio s pjevačicom, i sada imaju 12 godina. Najmlađe dijete ima godinu dana, riječ je o djevojčici imena Halo Marie, koju je dobio s Alyssom Scott, s kojom je u travnju 2021. dobio sina Zena, a koji je umro pet mjeseci nakon rođenja.

Profimedia 

S Brittany Bell ima sinove Goldena i Rise te kćer Powerful Queen. Blizance Ziona i Zillion i kćer Beautiful Zeppelin dobio je s Abby De La Rosom, zatim sina kojem su dali ime Legendary Love ima s Bre Tiesi, a kćer Onyx Ice Cole s LaNishom Cole. 

Više o Mariah Carey pogledajte u galeriji: 

Profimedia, Instagram Mariah Carey obožava se fotošopirati