'SRETAN ROĐENDAN BAKO DANICE': Bloom čestitao baki 72. rođendan, a Maja otkrila tajnu njezina mladolikog izgleda

'Da nam budeš zdrava, vesela i sretna još sto godina', napisala je Maja.

Instagram

Maja Šuput je na svom Instagram profilu objavila selfie sa svojom majkom Danicom i sinčićem Bloomom. Povod je bio Daničin 72. rođendan, a Maja je objavila i preslatki video na kojem Bloom pjeva: 'Sretan rođendan bako Danice'.

'Sretan rođendan najdražoj mami i baki. Da nam budeš zdrava, vesela i sretna još sto godina. Volimo te najviše na svijetu', napisala je Maja.

Mnogi su primijetili koliko Maja sliči svojoj majci Danici, a na ranijim fotografijama koje je pjevačica objavljivala, mnogi su se složili da izgledaju kao sestre. Majina majka može se pohvaliti zavidnim mladenačkim izgledom, a sada je jasno i od koga je Maja naslijedila svoju ljepotu.

Kraljica svadbi se svojedobno požalila koliko joj nedostaje majka s kojom nije mogla biti zbog pandemije. 'Glupi virus. Fali mi druženje s mamom, naš odlazak na ručkić, normalne ljudske svari koje život čine potpunim', istaknula je tada Maja.

Instagram 

Nedavno je za In Magazin komentirala kako je prije bila 'ista pokojni tata', no da s godinama sve više sliči majci. Otkrila je i da Danica ništa ne radi po pitanju estetskih tretmana, nego ju je podarila majka priroda.

Više fotografija obitelji pogledajte u galeriji.