'GOTOVO JE, BOLEST JE UZNAPREDOVALA': Naglo se pogoršalo zdravstveno stanje slavnog glumca, obitelj spremna na najgore

Samo prvih par minuta razgovora prepoznaje osobu s kojom komunicira.

Profimedia

Obožavatelji glumca Brucea Willisa (68) ne prestaju tugovati zbog toga što mu je zdravstveno stanje sve lošije. Bolest je naglo napredovala pa se obitelj i bližnji boje kako će još vrlo kratko živjeti. 

Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

'Gotovo je, čim su rekli da se pogoršalo', komentiraju na društvenim mrežama. Izvor za strane medije je komentirao nedavno kako Bruce ima dobrih i loših dana, ali u posljednja dva mjeseca bilo je puno više loših dana nego dobrih.

Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

O njegovim problemima sa zdravljem je progovorio i Glenn Gordon Caron, koji je posjetio Brucea. 

'Moj osjećaj je da on samo prve tri minute razgovora zna tko sam. Ne priča više, nekada je bio strastveni čitač, a sada je od toga odustao. Sve te jezične vještine više mu nisu dostupne. Kad ste s njim, znate da je on Bruce i zahvalni ste što je tu, ali nema u njemu više radosti življenja', rekao je.

Profimedia 

S bivšom suprugom Demi Moore, s kojom je glumac bio od 1987. do 2000., ima tri kćeri: Rumer (35), Scout (32) i Tallulah (29). One se s njime nastoje družiti što je češće moguće. Bruce je u travnju ove godine postao djed, a da mu je dijagnosticirana demencija i afazija, javnost je doznala u ožujku ove godine. Odmah je rečeno kako se Willis povlači iz svijeta glume. 

Instagram 

'Frontotemporalna demencija okrutna je bolest za koju mnogi od nas nikad nisu čuli, a može pogoditi svakoga. Za ljude mlađe od 60 to je najčešći oblik demencije i raširenija je nego što mislimo jer za dijagnozu nekad trebaju godine. Danas je još neizlječiva, za što se nadamo da će se promijeniti u narednim godinama. Kako Bruceovo stanje napreduje, nadamo se da će medijska pažnja podići svijest o bolesti koju treba više istraživati', rekli su članovi obitelji u priopćenju. 

Profimedia 

Bruce je trenutačno u braku s Emmom Heming (45), s kojom se vjenčao 2009. i imaju dvije kćeri, Mabel (6) i Evelyn (4). 

Više o glumcu pogledajte u galeriji: 

Instagram Obiteljske fotografije Brucea Willisa