'ZBOG SVOG SINA SKORO SAM PALA U NESVIJEST': Evo čime je Bloom Tatarinov Maju Šuput 'izuo iz cipela'

Pjevačica Maja Šuput redovito s pratiteljima na društvenim mrežama dijeli detalje iz svakodnevice, a mnoge posebice raduje kad otkrije nove dogodovštine sa sinčićem Bloomom.

Instagram

Pjevačica Maja Šuput na Instagramu je objavila video svog preslatkog sinčića Blooma, koji se pojavio na dječjoj priredbi. Na videu možemo vidjeti dječaka kako zajedno s ostalim prijateljima i prijateljicama nastupa na božićnoj predstavi u vrtiću.

Dječak je bio odjeven u crvenu majicu i bijele hlače, a na glavi je imao božićnu kapu. Uživao je u pjesmi i plesu, a ponosna mama je sve promatrala iz prikrajka i zabilježila na videu.

Instagram 

'Nisam osjetila tremu za sebe godinama, ali zato jučer na prvoj Božićnoj priredbi svog sina sam skoro pala u nesvijest', napisala je Maja.

Čini se da Bloom uživa u predbožićnom razdoblju. Naime, Maja je nedavno objavila kako su uživali na zagrebačkom Adventu, na kojem je dječak 'omastio brk' i jeo fritule.

Instagram 

Na fotografijama vidimo kako je dječak je bio odlično raspoložen, mahnuo je u kameru i pokazao kako se zaprljao čokoladom. Nakon fritula, Maja i Bloom otišli su kod Djeda Božićnjaka, a pala je i fotografija. 'Malo sam svratio do Mraz ekipe', otkrila je Maja. Uslijedio je ručak, na koji je poveo i curu, našalila se Maja.

Više Bloomovih fotografija pogledajte u galeriji.