NEDAVNO JOJ JE GLAZBU NAZVALA TRASH, A SADA SU SE SUOČILE: Karleuša srela Prijović, evo što joj je ona rekla na kritike

Svi prisutni su očekivali dramu ili neugodan susret.

Instagram, Marko Lukunić/PIXSELL

Prije nekoliko mjeseci, Jelena Karleuša nazvala je glazbu Aleksandre Prijović 'trash', zbog čega su je napali brojni Prijini obožavatelji na društvenim mrežama. Sada su se dvije pjevačice susrele oči u oči u jednom poznatom beogradskom restoranu.

Naime, Jelena se nakon snimanja jedne emisije otišla ugrijati toplim čajem, s obzirom da se i dalje zdravstveno ne osjeća najbolje nakon što joj je nedavno pozlilo na jednom nastupu. Igrom sudbine, u istom restoranu se zatekla i Aleksandra Prijović s kojom su je mediji dovodili u vezu uglavnom u negativnom kontekstu.

Stefan Stojanović/Kurir 

Najprije nisu vidjele jedna drugu, a kad je Aleksandra krenula iz restorana, ugledala je Karleušu. Svi prisutni su očekivali dramu ili neugodan susret, a dogodila se potpuno neočekivana situacija. Naime, Prijović je kulturno prišla Jeleni i pozdravila je.

Instagram 

Sad se oglasila i sama JK i otkrila o čemu je pričala s mlađom kolegicom. 'Prija je izuzezetno PRIJAtna žena koja mi je prišla s puno poštovanja, pohvalila moju djecu kao lijepo odgojenu i neodoljivo me podsjetila na Jelenu Rozgu, Draganu Mirković i Natašu Bekvalac, koje su isto tako megafine u komunikaciji sa mnom. Što reći, osim da me vole te blage žene (ne znam što vide u meni divljoj). I da me tim 'mac mac' pristupom potpuno razoružaju. Da sam muško, vrtjela bi me oko prsta, kupila bih im po Birkin, ovako imaju svu moju podršku', napisala je Karleuša na Instagramu.

Instagram 

Jelena je sada za srpske medije ponovno komentirala njihov susret. 'Bilo je nevjerojatno. Ulazila sam u restoran i činilo mi se da mi u susret ide dijete, djevojčica od 12-13 godina. Lijepa, sitna i mršava djevojčica, koja mi je rekla: 'Hej!' I ja sam njoj rekla: 'Hej!'. Kako sam visoka dva metra u štiklama, činilo mi se da stvarno gledam u dijete bez šminke. A kada je rekla: 'Aleksandra', u tom sam je trenutku prepoznala', rekla je Jelena medijima i dodala:

'Bio je tamo i njen suprug. Impresioniralo me koliko je neposredna i draga i kako nije zatrovana onim što su društvene mreže napravile od našeg odnosa. Rekla sam joj da sve što je napisano, ustvari nije tako. Onda je izvadila telefon i pokazala da zapravo zna da mislim na nju, pa sam joj rekla da mi ništa ne pokazuje. Izgladile smo naš odnos. Jako me iznenadila, skromna je i lijepo odgojena. Pokazala je veliko poštovanje prema meni i time me kupila', zaključila je Jelena.