'JOJ, SUZU SI MI NAVUKAO NA OKO': Doris Pinčić se rasplakala zbog poznatog Hrvata, njegove riječi neće brzo zaboraviti

'Hvala ti za svaku lijepu riječ i suradnju', napisala je Doris.

HRT Screenshot

Poznati PR-ovac Mate Rončević, koji stoji iza karijere Jelene Rozge i brojnih drugih zvijezda, objavio je fotografiju s Doris Pinčić Guberović i ispričao simpatičnu anegdotu, koja ga veže uz njihovo poznanstvo.

'Doris sam upoznao 2011. godine, Bilo je to vrijeme Larinog izbora, serije koju sam obožavao. Te godine u Hrvatsku je došao iPhone 4s i za tadašnjeg klijenta smo predložili da upravo Doris bude ta koja će točno u ponoć prodati na Trgu prvi iPhone 4s. Doris me tada osvojila koliko je bila jednostavna, skromna i predivna', započeo je.

Povod za ovo prisjećanje bila je činjenica da su sad opet surađivali na jednom projektu.

'Doris je i dalje ista, samo još jednostavnija, skromnija i ljepša. Iako je iPhone 4 narastao na iPhone 15 i danas bolji, lijepo je znati ljude, koju su unatoč svim tehnološkim novinama, zadržali one iste važne kvalitete dobrog čovjeka', napisao je Mate.

Facebook 

Mate je tom objavom prikupio veliki broj pozitivnih reakcija, a javila mu se i sama Doris. 'Joj Mate, pa suzu si mi navukao na oko. Hvala ti za svaku lijepu riječ i suradnju. Nek smo živi i zdravi i nek ih je još pred nama. Čuvaj se', napisala mu je Doris.

'Lijepo je pisati istinu od srca' odgovorio joj je PR-ovac.