IZGUBIO JE ČAK 100 KILOGRAMA: Marijana Batinić pohvalila se nevjerojatnom transformacijom kandidata iz 'Života na vagi'

Marijana se često na svojim društvenim mrežama voli pohvaliti napretkom bivših kandidata.

RTL

Marijana Batinićpodijelila je fotografiju dragog joj kandidata iz showa 'Život na vagi', Filipa Mrčele. Nije mogla skriti oduševljenje njegovom fizičkom transformacijom.

Naime, Filip je prošle godine imao 234 kilograma, a nedavno se na svom Instagram profilu podijelio da je izgubio čak 100 kilograma.

Instagram 

Marijana se često na svojim društvenim mrežama voli pohvaliti napretkom bivših kandidata, a cilj joj je, kako kaže, popraviti dan ili dati nadu.

'Filip je u Život na vagi došao sa 235 kg, u finalu je imao 173. Danas je neprepoznatljiv, trenira svaki dan, živi jedan zdrav i ispunjen život, Možda sam nekad dosadna s pričom o Gabi, Filipu, Kroli, Mirni i ostalima, ali ako su ove sličice jednom od vas popravile dan i dale nadu, ja sam svoje napravila...' napisala je Marijana nedavno.

Instagram 

Podsjetimo, Filip je u show ušao kao najteži kandidat s 234.6 kilograma, a u finalu na vaganju izmjereno je 173.4 kg. Splićanin je tijekom showa izgubio 61.2 kilograma dok mu je krajnji cilj bio izgubiti 100. Upravo zbog toga, u vanjskom svijetu nastavio je s redovitim trenizima i planom zdrave prehrane.