'A ONDA SAM PONOĆ DOČEKALA NA HITNOJ': Martina Tomčić noć provela u bolnici, a spasila ju je njoj poznata osoba

Večer je počela savršeno, a onda se dogodilo...

Instagram

Operna diva Martina Tomčić često na društvenim mrežama dijeli trenutke iz svog privatnog života, ali i poslovnog života.

Sada je sa svojim pratiteljima podijelila kako je završila na Hitnoj, a cijelu priču ispričala je na svom Instagram storyju.

Instagram 

Jedna naizgled obična i opuštajuća večer koja je trebala završiti romantičnom večerom, završila je i više nego dramatično.

'A onda sam ponoć dočekala na hitnoj... Fun fact, moj bivši đak je specijalizirao ORL pa je i moje bolno uho dobilo savršeni tretman'

Instagram 

'Bez termafora i lijekova trenutno ne mogu zamisliti život. Ali mužić olakšava patnje...', napisala je Martina i označila supruga Ženju Moskaljova, koji se za nju brine u ovim teškim trenutcima.

Instagram 

Inače, Martina i Ženja upoznali su se dok je ona studirala u Grazu, ali prvi susret bio je u Lijepoj našoj, točnije na Samoborskom fašniku. Prvih pet godina funkcionirali su na vezu na daljinu, a kada su se upoznali ona je imala 20, a suprug 21 godinu.

Operna diva sa suprugom ima dvoje djece - sina Nou i kćer Rebeku, a zanimljivo je da je drugo dijete rodila kod kuće.

Robert Anić/PIXSELL 

'Drugo dijete rodila sam planirano kod kuće.Suprug je bio sa mnom i pratio me kroz završni zanos našeg zajedničkog plesa. Bila sam javno prozivana zbog ovog čina, izgubila sam i neke prijatelje zbog ove intimne odluke, ali nisam do današnjeg dana imala potrebu opravdavati se ili braniti! I NEĆU!!! Moje tijelo, moj odabir, moj život. Žene zajedno su doista moćna gomilica koja može preokrenuti, a ako treba i zaustaviti svijet', objasnila je.

Podsjetimo, Martina je nažalost još jedan u nizu celebrityja koji su nedavno postali meta prevaranata.

Instagram 

'Krađa identiteta!!!! Ne znam kako se zaštititi od takvih stvari... Ali!!!! Ne nasjedajte na jeftine reklame koje koriste moj lik i djelo te u vidu izmišljenih intervjua prodaju proizvode s kojima ja nemam veze!!!!!! Ako mi netko može iskustveno i stručno pomoći po tom pitanju, bila bih zahvalna!' napisala je Martina na Instagram storyju i zatražila pomoć pratitelja.

Više fotografija Martine i njezinog supruga, pogledajte u galeriji: 

Story arhiva Martina Tomčić i Ženja Moskaljov u braku su od 2003. godine