NE MOGU SAKRITI OSMIJEHE: Ana Uršula i Faris zajedno proslavili Božić, zabavljali se u poznatom društvu

O Aninoj vezi sa sarajevskim glumcem šuška se već neko vrijeme.

Samir Cerić Kovačević

Glumica Jagoda Kumrić na svom Instagram profilu podijelila je blagdansku fotografiju na kojoj su se, između ostalog, našli i glumci Ana Uršula Najev i Faris Pinjo. Svi zajedno proslavili su Božić, a Ana i Faris nisu mogli sakriti osmijehe.

Instagram 

Njih su dvoje nedavno objavili i prvu zajedničku fotografiju s Adventa i time, čini se, potvrdili glasine. Premda nam lijepa glumica nije željela reći ništa o svojoj vezi s Farisom, izgleda da su zajedno proveli većinu blagdanskog vremena.

Uz to, prije nekoliko dana zajedno su nastupali u jednom splitskom kafiću, gdje su uživali u dobroj atmosferi. Naime, Ana je pred publikom otpjevala akustičnu verziju pjesme Tereze Kesovije 'Moja posljednja i prva ljubavi', dok je Faris ganuo prisutne izvedbom pjesme Olivera Dragojevića 'Što to bješe ljubav'.

Instagram 

Podsjetimo, Faris se nedavno razveo od glumice Tare Thaller nakon samo godinu i pol dana braka.

'Istina je da se Faris i ja razvodimo. Zajedno smo došli do odluke da je vrijeme da svatko krene svojim putem i razvija se u svome smjeru. Iskreno svaka takva odluka je teška, no kada dolazi iz obostranog stava sam razlaz je znatno lakši. Ostajemo u dobrom odnosima i podržavamo se u daljnjoj budućnosti i radu', kazala nam je Tara početkom lipnja.

Više fotografija Ane Uršule Najev, pogledajte u galeriji:

Jadran Babić, Instagram Ana Uršula Najev navodno je u vezi s Momčilom Otaševićem