ŽENE GA ZOVU 'GOSPODIN FATALNI': Evo što supruga Melkiora Bašića misli o njegovoj popularnosti

Melkior je posebnu naklonost stekao kod ženskog dijela publike.

Story

Chef Melkior Bašić, široj javnosti najpoznatiji kao najstroži član kulinarskog žirija 'Masterchef', radno iskustvo stjecao je radeći u gotovo sto kuhinja diljem Hrvatske i inozemstva. Omiljenom chefu 'MasterChef' je bilo prvo iskustvo pred kamerama, a svoja je radna iskustva u karijeri stjecao u 96 kuhinja u Hrvatskoj i inozemstvu kao savjetnik za prehranu i instruktor za brojne klijente, vrhunske hotele i restorane.

Posebnu naklonost stekao je kod ženskog dijela publike, a zbog izgleda je stekao i nadimak fatalnog gospodina MasterChefa. Melkior je sada prokomentirao svoj nadimak, ali i otkrio što o istom misli njegova supruga.

Facebook 

'Gospodin fatalni hahah, što da kažem na to? Supruga se smije tome, kaže 'onaj moj fatalni, dođi simo, imaš zadatke u kući'. I dalje sam ja Melkior koji je njezin suprug, a ona moja supruga. Imao sam puno nadimaka i dan danas ih imam, a koje vi ne znate i ne budete saznali, haha! Ali fatalni, zanimljiv je nadimak, ne znam po čemu fatalni, ali dobro', rekao je Melkior za Showbuzz.

Na Instagramu, na kojem ga prati oko 35 tisuća obožavatelja, rijetko dijeli njihove zajedničke fotografije te o svom privatnom životu ne govori često, ali svejedno je jednom prilikom otkrio kako je upoznao svoju bolju polovicu.

Instagram 

'Prišao sam joj s namjerom da je pitam hoćemo li podijeliti taksi, rekla mi je da joj ne smetam dok jede, da je jako gladna. Taksi smo na kraju ipak podijelili i to je bio početak naše zajedničke vožnje koja traje i danas', ispričao je Melkior.

Za Story je jednom prilikom otkrio i tko je u njihovoj kući glavni kuhar te prigovara li supruzi kada nešto ne pripremi kako treba.

'Kada treba nešto skuhati, otvorim hladnjak, a ako je i gotovo prazan, uspijem nešto skuhati. Andreji nije jasno kako to uspijevam, ali je zadovoljna. No ona je glavna kuharica. Najsretniji sam kad mi nešto pripremi. Vjerujte, kuhari ne prigovaraju. Čak i razumiju kad ne dobiju najbolju hranu. Vide da restoran ima 150 sjedećih mjesta, određenu uslugu i jasna mu je situacija. Važan je omjer cijene i kvalitete. Jednaki kriteriji ne mogu biti za piletinu od 60 ili onu od 150 kuna', rekao nam je u svibnju ove godine.

Više njegovih fotografija pogledajte u galeriji.