KAMEN BI ZAPLAKAO: Fotografi ulovili dirljiv trenutak između Severine i Matije Vuice na komemoraciji za Juricu Popovića

Na komemoraciju je prva stigla njegova partnerica i modna dizajnerica Matija Vuica koja nije mogla sakriti tugu zbog gubitka životnog partnera.

Robert Gašpert

U Društvu hrvatskih književnika u petak je održana komemoracija za pokojnog glazbenika Juricu Popovića. Na komemoraciju je prva stigla njegova partnerica i modna dizajnerica Matija Vuica koja nije mogla sakriti tugu zbog gubitka životnog partnera.

Robert Gašpert 

Podršku su joj pružile brojni prijatelji, među kojima su Tihana Harapin Zalepugin, Alka Vuica koja ju je cijelo vrijeme držala za ruku, Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar, Mladen Bodalec, Iva Todorić, Boris Novković, Sandra Perković, Bruno Petković, Sanja Doležal, Anja Šovagović Despot, Vedran Mlikota koji je održao govor, kao i Severina.

Pjevačica je u jednom trenutku zagrlila Matiju, ne uspjevši ni sama sakriti suze.

Robert Gašpert 

Severina je tijekom komemoracije sjedila pokraj Sandre Perković, s kojom je razgovarala i držala je za ruku.

Robert Gašpert Komemoracija za Juricu Popovića

Podsjetimo, prošlog je tjedna održan Juričin posljednji ispraćaj, koji se održao u njegovom rodnom Metkoviću. Matija je tijekom obreda plakala dok je u naručju stezala njegovu fotografiju.

Na sprovodu su se pojavile i poznate osobe poput Borana Uglešića, Monike i Gorana Sablića, Darije Mikulandre Žanetić, Nikole Grmoje, Vedrana Mlikote... No, na fotografijama vidimo da je na njegovom posljednjem ispraćaju bila i vojska koja mu je odala počast.

Jadran Babić Sprovod Jurice Popovića