ŽIVI NA FARMI KOJA JE KOŠTALA 650 EURA: Slavna glumica uskočila je u radnu uniformu, vozi traktor i sadi povrće

Nije joj problem hraniti životinje i baviti se poljoprivredom.

Instagram

Glumica Jennifer Garner (51) ima milijune pa si može priuštiti lagodan život, ali ona je odlučila zasukati rukave i živjeti na farmi na kojoj sama uzgaja voće, povrće, brine o životinjama... Presretna je što se iz kaosa u Los Angelesu preselila na selo. Promovira pravilnu prehranu djece, a suosnivačica je organske hrane tvrtke Once Upon a Farm. 

Instagram 

Jennifer nije kupila bilo koju farmu, već onu s kojom je bila i povezana jer je na njoj odrasla njezina majka Patricia English, a glumica ju je kad je bila mlađa često posjećivala i pecala u obližnjem ribnjaku. Patricijini roditelji, odnosno djed i baka glumice su kupili 1936. godine imanje s 20 hektara. Tada nisu imali ni struje ni vode, a za dvosobnu kućicu i zemlju platili su oko 650 eura. 

Instagram 

Širili su imanje, uzgajali razne kulture, a kad je djed preminuo 1962., farma je pripadala mnogima. Jennifer je 2017. odlučila preuzeti stvar u svoje ruke i otkupila je farmu od svog strica, ali je dopustila da se njegova obitelji nastavi brinuti o zemlji. Glumica je u tom periodu bila u braku s Benom Affleckom, s kojim se vjenčala 2005., a razvela 2018. godine. 

Instagram 

Imaju troje djece, a glumica ne skriva koliko svi uživaju na farmi. Na društvenim mrežama često dijeli korisne informacije o prehrani pa sugerira da se 'klasični' čips od krumpira zamijeni zdravijom opcijom, čipsom od kelja. 

Instagram 

Osim bundeva, na farmi imaju 700 stabala borovnica, 50 stabala jabuka, sade grašak, imaju i nekoliko krava, pčele, svinje... Kao i na većini farmi, životinje imaju svoje ime. Jennifer toliko uživa da se prozvala farmericom Jen. Bez problema vozi traktor, sadi voće i povrće i priprema razna jela od domaćih proizvoda. 

'Hvala ti, Zemljo. Hvala mojim baki i djedu, Harveyu i Violet English za ovu zemlju', pisala je svojedobno. 

Više fotografija glumice i bivšeg supruga Bena pogledajte u galeriji: 

Profimedia Jennifer Garner i Ben Affleck bili su u braku 13 godina i imaju troje djece