'ČIME SAM OVO ZASLUŽILA?': Kći slavnog repera doživjela je moždani udar, ima samo 24 godine

Obitelj prolazi kroz težak period.

Profimedia

Kći poznatog repera Snoopa Dogga, Cori Broadus (24), doživjela je moždani udar. Potresnu vijest Cori je podijelila s pratiteljima na Instagramu pa priznala kako se osjeća.

'Jutros sam doživjela težak moždani udar. Slomila sam se kad su mi rekli dijagnozu. Imam samo 24 godine, čime sam ovo zaslužila?', napisala je.

Instagram 

Inače, Cori je u dobi od šest godina dijagnosticiran lupus, autoimuni poremećaj za koji još uvijek nema lijeka, prenosi Page Six. Mlada glazbenica svoje obožavatelje na društvenim mrežama nerijetko izvještava o zdravstvenom stanju, a jednom prilikom priznala je i da si je zbog svega pokušala oduzeti život.

'Bila sam bolesna, bolesna sam. Previše je. Samo imaš bolove, a tako si mlad da misliš: 'Što mi se događa?'. I onda gledate svoju braću i ostale članove obitelji kao: 'Zašto ja?'. Ne kažem da bih voljela da oni to imaju, ali zašto ja? Zašto prolazim kroz ovo? Zašto je Bog izabrao mene?', rekla je tada.

Inače, Snoop Dogg u braku je sa Shante Broadus od 1997., a zajedno imaju sinove Cordea (29) i Cordella (26) te kćer Cori (24). Iz prethodne veze reper ima 25-godišnjeg sina Juliana, prenosi People. Najstariji sin Corde 2019. doživio je bolnu obiteljsku tragediju, nakon što je njegov novoređeni sin, Kaii Love, preminuo samo deset dana nakon rođenja.