'ZAŠTO STE ME IZBACILI?': Laura pred kamerom pitala Vannu zašto je izabrala 'svog miljenika' Sergeja, evo što je rekla

Show je napustila u četvrtfinalnoju emisiji s pjesmom ‘Kada zaspu anđeli'.

TikTok

Od osmero natjecatelja koji su ušli u polufinale četvrte sezone emisije 'The Voice'u finale je prošlo njih četvero. To su: Ana Širić, Luka Novokmet, Jakov Peruško Rihtar i Martin Kosovec.

U polufinalu su bili Natali Radovčić, Jakov Peruško Rihtar, Sandro Bjelanović, Luka Novokmet, Martin Kosovec, Sergej Božić, Ana Širić i Toni Šimonović.

The Voice Hrvatska/ HRT 

Bivša natjecateljica i članica Vanninog tima, Laura Sučec, sada je na svom TikTok profilu objavila video iz backstagea, u kojem se suočila sa svojom mentoricom Vannom.

Naime, Laura je u svom videu na prepad upitala Vannu zašto je izbacila nju, a ostavila Sergeja.

'Konačno otkrivamo zašto je Vanna Izbacila Lauru koja pjeva, a ostavila svog miljenika Sergeja', napisala je Laura na svom TikTok videu.

'Mentorice, zašto ste me izbacili?', upitala je Lauru Vannu koja je ostala zatečena njezinim pitanjem.

'Zato što sam imala za tebe bolji plan', odgovorila joj je Vanna. No. izgleda kako joj Laura nije povjerovala, pošto je na kraju videa prasnula u smijeh.

Inače, Laura je studentica Muzičke akademije, a show je napustila u četvrtfinalnoju emisiji s pjesmom ‘Kada zaspu anđeli'. Publika je najviše glasova dala Martinu, a Vanna je odlučila da dalje ide i Sergej.

Podsjetimo, Laura je rodom iz Mošćenice pokraj Petrinje. Ima više od 50.000 pratitelja na društvenim mrežama gdje objavljuje obrade pjesama, ali i svoje autorske pjesme.

S 'Molitvom za Magdalenu' bila je na skliskom terenu, ali uz 'čudo emocija' koje je donijela na scenu, okrenuli su se svi mentori.